:)

Nää dax för mig att skryta lite om min Mosters man Stellan nu!! Han va med på Nyhetsmorgon igår med sin hyllningslåt till Henrik Larsson!
http://tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1298269

Lite stolt är man ju!

krig!!

Ikväll va de meningen att jag skulle stå som smink "modell" för Oriflame på Veromoda. Men nu bangar jag de. Not my style. Skulle skrattat ihjäl mig och min mamma som känner mig så bra hade redan hittat några andra som kunde vara modeller för de istället. GÖTT! slipper jag tänka och vara nervös inför de.
Så ikväll ska jag istället vara "barnvakt" åt mina småbröder. Få se hur de går. Jag har redan bråkat loss med Julius innan idag och de kunde lätt till tredje världskriget vill jag lova. De gick så vilt till att jag fick rivsår på hela ryggen, fick slänga min pjyamas och plocka stolar och skor över hela huset. Julle kom inte undan han heller han fick också lite rivmärken osv.... men nu är de faktikst endå mest synd om mig.
Jag borde nog skippa de där medd att söka jobb på dagis?!
Kan även bli ett stort slagsmål på Lördag också eftersom jag och Emmöö totalt kommer vara varandras motsatser.
Lär bli skoj.
Näää nu är ska jag färga bort min utväxt!
Adios

om allt och ingenting

Kan ju börja med att säga att jag inte fått någon blund inatt! Jag hade verkligen världens äckligaste fluga på mitt rum. Jag hatar flugor de är fula, irriterade, äckliga och små. Denna fluga då som befann sig på mitt rum attackerad mig HELA tiden... och jag skrek varje gång likt Ronja rövardotter. Detta va den värsta natten på länge för varje gång man kände att man höll på att somna så kom denna fula fluga rakt mot mig.
Tro mig jag försökte slå den men de gick inte.. gick även upp mitt inatten för att väcka mamma och be henne hjälpa mig att slå flugan och va får jag som svar " sluta tramsa, de där få vi fixa imorgon"
en liten snyftning kom.
Höll även på att kvävas under natten eftersom jag va tvungen att gömma mig under mitt feta täcke som skydd. 
De värsta är att flugan nu är borta och de skulle inte förvåna mig ett skit om den dyker upp precis när jag ska sova sen. Jag hoppas den har dött.

Påtal om döden så är de ju Halloween i helgen och jag tar mitt pick och pack och fira de hos Emmöö i Växjö. Hon va så duktig och fixade biljetter och sånt till Stallarna där de ska ha Halloweenparty !
Frågan är nu va man ska klä ut sig till...? jag hade tänkt djävul men nu blev jag as sugen på typ nörd. men man kanske ska vara något läskigt eller?

Btw har jag sagt att jag nästan är klar med mina julklappar?!

Pippi Långsnopp

Igår va vi hos Annöö och partayade loss!
Annöö lärde oss Promoe- dansen så den körde vi i princip hela kvällen.
Kvällen va bra enda tills vi kom till club caj. Vakt jävel säger jag bara. Jag orkar inte dra hela ramsan.. men alla kom inte in. Så vi bestämde oss för att gå och käka pizza istället eftersom alla vi var så jäkla hungriga.När vi kommer fram till pizzerian tro fan då att den har stängt. Jag började nästan gråta.
Annöö kom på den kloka iden att vi kunde gå hem till henne och göra en pizza och ja de gjorde vi. Resultatet av pizzan få ni se på bilderna !! haha.. tur man va hungrig för då går ju allt ner i magen.
Nu ska jag gå och sova... är äckligt trött.












Tonight's gonna be a good night

Känner mig som en Zombie idag.. huvudet och kroppen hänger lixom inte med. Känner mig helt lost.
Ska ta mig en dusch så kankse man vaknar till. För sen åker jag Johan, Felix, Svenne och Mimmut till Jönköping där vi ska besöka Annöö och partayaloss. Taggad!!
Micheal Jackson tema ikväll också. Tycker fortfarande de är lika kul att Johan frågade " ska man klä ut sig till Micheal jakson då eller?" haha.

Nää in i duschen nu! adios.


BLÄ för att vara sjuk



Blir att krypa till sängs igen med lite varm choklad. Måste bli bättre till Torsdag för då blir de att åka till Annöö om jag har fattat de rätt!
Måste orka städa mitt rum idag också för de ser ut som helvetet där inne. Mins inte när jag städade de sist...
hum ännu en fullbokad dag!!

Back in Hånger

I Fredags när jag skulle till Emmöö tror ni inte att min bil gick sönder när jag hade kommit halvvägs då???!! fick panik så fick typ tvärbromsa in på en liten skogsgång som låg vid vägkanten. Trodde jag skulle dö först. Batteriet i bilen la bara av. Fick ringa mamma så sen kom hon som räddaren i nöden och körde mig till Växjö.
Well under kvällen sen blev de ju Idol ( är så glad att Camilla åkte ut, LIPSILL) sen gick vi till Stallarna och dansade loss och störde oss på massa folk, haha.
och igår under kvällen drog vi till Emmöös kompis där vi va ett litet tjejgäng som käkade och så först innan killarna skulle komma och sen blev de party!! Riktigt kul med en redigt hemmafest för en gångsskull. Shakade roompa hela kvällen.

Har blivit usel på att använda min kamera men är så jäkla trist att ta kort med en kamera som gör som den själv vill... ibland bli bilderna bra och ibland helt suddiga och ibland startar den ens inte. Suck.
men tog lite bilder igår iallafall..







Drar till min pingla i Växjö

Ps.. Klippte mig igår!! med fel sax!!!! de va en sån sax som jag trodde skulle tunna ut håret LITE.. men visade sig att de gick igenom hela håret så de är JÄTTE TUNT!!:( ser ut som skallepär.. jag som äntligen hade börjat få tjockt och fint hår. Hatar när man har för lite fritid för då slutar de alltid med att håret bli fail.
Snälla håret väx väx väx...
Nää packa ihop lite nu sen åker jag till Emmöö.. lite nervös för vet inte ur man ta sig till Campus! ( fan idag måste jag använda min hjärna)

 


här är de dött

Jag är så sjukt rastlös.. bara spritter i kroppen på mig. Men finns ingenting att göra. Vill göra nått kul men de händer då fan aldrig nått kul längre.
Min bil är sönder. Hoppas på att de kan laga den idag så man kan ta sig härifrån.
Åhh va trött jag blir på sånt här.
är jätte sugen på godis också! måste typ ha de NU!
Fredag imorgon. Fattar inte hur snabbt veckorna gå egentligen ( när man är arbetslös så borde ju veckorna gå sakta lixom). 
Ehumm..de jag vill komma fram till är att jag noll liv...
 


seg Lördag

Igår va jag och Johan ute och fotade. Vissa bilder blev redigt bra medans andra blev pinsamt fula ( ialf dom på mig) haha.
Sen på kvällen va de party hos fröken Roman vilket va skoj och jag ångrar mig som fan att jag drog till harrys. Fattar inte varför man alltid tänker " ikväll bli de kul" för de blir de ju aldrig. och uttrycket " de blir va man gör de till" jadu jag försökte ha de så kul som de bara gick men likförbannat så va de faktiskt tråkigt.
Nu ska jag ialf slänga mig i sängen och kolla på Patrik 1,5 men innan dess så ska jag slå ihjäl flugan på mitt rum som väckte mig idag på morgonen. Han ska få en plågsam död.

Här har ni ett litet smakprov på en bild jag och Johan tog igår..fler bilder kommer sen eller nått!

HAHAHA

Han som har piercat mig har gjort så sjukt kul parodi på bloggerskan Amandavardet.
Skrattar ihjäl mig!

http://www.youtube.com/watch?v=GOCTeHU33i4


Typiskt!

jag visste de jag visste de!!!
Har haft denna  magkänsla i typ 3 veckor snart och nu ha jag fått svar på att min magkänsla stämmde.
Marilyn Manson har ställt in sin konsert! blev visserligen inte förvårad eftersom jag kännt detta på mig. Men fan!!!
Han har ändrat om sitt spel schema bara så han kommer ju komma till Sverige, bara just inte de datumet som va sagt!
Men jag orkar inte vänta..... detta eviga väntade på allting. Vänta är de värsta jag vet. Alldeles för otolig.

Btw jag ser ut som ett skabb.. mina "höstblåsor" har satt sig på läpparna nu också ser helt äckligt ut + att jag fjällar som en räv....är helt brun/vit prickig på hela kroppen. usch ser ut som jag lider av någon sjukdom eller nått!

Nää nu ska jag deppa lite över att jag inte kommer få se Manson den 6 Nov.
Adios

Dagens

Min lillebror sitter länge och kollar på mamma sen säger han
- mamma har du varit en grottmänniska!?

Asgarv

Ett litet gnälll inlägg ( igen)

Fan va dum jag är som trodde att jag skulle kunna vara lugn i Ullared. Ack så fel jag hade.
De va proppfullt där idag verkligen proppfullt ochi princip alla där va idioter.
Folk går seriöst som sniglar endast bara för att reta mig, de måste vara så. Sen får jag seriöst damp på kärlekspar som ska stanna mitt framför en bara för att ge varann en puss!!! fyfaaaaan åk hem med er. ( bara så min framtida kille vet kommer jag aldrig någonsin pussas inne på Gekås.) Sen finns de ju de människorna som är lika förbannade som mig på allt jävla folk men dom är idioter också, jag hade verkligen en kille efter mig hur länge som helst som sa så här HELA TIDEN " asså de är ovärt mycket människor här idag, asså de är ovärt mkt människor här idag, asså de är ovärt mkt människor här idag) jävla robot! troode jag skulle ge han på käften ett tag, lixom vi har fattat att du tycker de va ovärt med mkt folk, räcker att man säger de 1 gång.
Nu kommer de värtsa!
En mamma hade gett sin förbannade unge en ouppblåst ballong som hon satt och gjorde såna där hemska fruktansvärda tjut ljud med ( ni vet så de lixom skär i öronen). Far åt pipsvängen med er!!!!
Näää nu får de dröja innan jag sätter min fot där igen. De värsta va att jag inte hittade hälften av allt de jag skulle ha för jag hade fullt upp med att störa mig på folk helt enkelt.
Men ja jag va tvungen att skriva av mig lite. Vissa människor har ju inte alla hästar hemma asså.
Sen vill jag säga hej hej till mina så kallade höstblåsor som satt sig i hela käften på mig. Gör riktigt ont!

Nää nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på någon film jag köpte.. man är ju helt slut efter en dag i Ullared!



sitter i Smålandstenar

Happ så sitter man här hos Mormor! åkte för att hälsa på Tina. Vi har varit och fikat lite och sen gick vi och hyrde Twilight. Va första gången jag såg den nu. Jaaaa veeeeeet så efter är jag och jag kommer vara lika efter nu när jag säger hur SNYGG han va. Snälla jag vill också ha en vampyr till Pojkvän. Så sexigt.
Dock är han ju jävligt ful annars när han inte är med i Twilight, ser ut som en ovårad kossa. Jag och Tina har fnissat lite åt de.

Imorgon blir de iallafall att dra till Ullared. Ska försöka hålla mig lugn nu när jag är där. Så alla jävla sega tanter och gubbar och skrikande barn håll er borta från mig!!!!

Va döljer sig mer i garderoben tros?

Hade  inget bättre för mig innan så jag trallade in i mammas garderob för att se om man kunde hittade nått kul och längst in i garderoben hängde en av mammas gammla skinnjackor!!!
Blev överlycklig när jag hittade den! varför har tanten inte visat mig denna för?! hon som också vet att jag velat ha en kort skinnis.
Nu är den iallafall min !


RSS 2.0