övernattning i Göteborg

happ så vart man hemma från Göteborg :( hade vatt kul att stanna en natt till..är skönt att komma ifrån värnamo lixom.
iallafall jag och Tina skulle ta tåget till gbg kl:07.30 på fredags morgonen.. när vi kom till stationen fick vi reda på att tåget va inställt till klockan 9.. !! fyfan va irriterande de va. Men tillslut kom vi fram och då va de ju givetvis bara de enklaste kvar, jo att hitta hotellet. Asså vi gick minst i 1 tim för att hitta de jävla hotellet. Alla personer sa olika till oss. orka inte gå in på detaljer.. men de tog en jävla tid innan vi fann de :D nicigt hotell vare :D as goa sängar mmm ..
sedan begav jag och Tina oss ut för att shoppa.. :) synd att de inte va snö ( jaa tänka sig att jag säger de) hade blivit extra juligt då, istället hade vi iallfall regn! sen av någon konstig anledning fick jag As ont i min höft :S jag kunde knappt gå. Så jag fick halta som en jävla kärring på stan.
Tillbaka till hotell rummet där vi cp sönder och skrattade sönder..När de blev kväll tänkte jag och Tina gå op Lisebergs marknad men de spöregnade så de sket sig. Vi skulle istället gå och käka någon god mat.. men NÄÄÄÄÄ Göteborg ha inga vanliga matställen där man kan beställa kött och potatis typ! lixom fuck off. Gick runt i regnet mer än 1 tim typ för att hitta ett matställe med normal pris och som hade lite allt möjligt att välja på. Var iallfall en servitris från ett annat ställe som tipasde oss om Aurora :D Gott gott ! beställde planka.. och Tina beställde något Grekiskt. Hon fick ju in fel mat först. Vilket vi hade sjukt kul åt. well well :D de blev iallfall kul på hotellet sen .. flummade lite.. och nått som va kul var när Tina skulle lämna till baka öppnaren till receptionen. Fes nästan ner mig av skratt.
Sedan blev de Lördag och de blev ännu mer julklapps shopping :D
Och nu är jag tröööött efter en braaa vistelse i Göteböörg

Btw inne på H&m träffade jag Sader och hans vänn Håkan som jag och ida kallar honom. De va ju lite spontant och roligt. :D Var ju faktiskt ett tag sen man såg honom.

vi hade skooooj

hahaha bilden.. Tina håller precis på att trilla ner och jag lägger värsta brakaren ser de ut som

HAHA fyfan va jag älskar denna bilden, Tina ser så nöjd ut över sin mat. Men de visade sig lite senare att hon hade fått in fel. De roligaste var nog endå när jag fann denna bilden på min kamera. Synd att de inte blev något kort med din riktiga mat haha..

Siw höll på att drunka!

Har nyss varit med om världens hemskaste sak. De började med att jag och mami skulle ut och gå en sväng. Och siw min katt fick äran att följa med. Så jag stoppade ner siw inne i min jacka. Efter halva vägen blev siw otolig och ville hoppa ner från min famn. så jag släppte ner henne. Hon sprang och skuttade och givetvis ville hon impa på oss. Så hon for upp i ett träd med en jävla fart. Och då tappade siw balansen och trillade ner från trädet från kankse 5 m höjd och rakt ner i en iskall bäck. Hela hon bara försvann under vattnet. och de tog ett bra tag innan hon dök upp. Och jag började ju att skrika så de känndes som mina inälvor flög ut. Jag var i bäcken med ena benet för att fånga upp henne. Men precis då dök hon upp vid vattenytan och simmade upp. Asså usch att se de va fan hemskt.trodde hon skulle drunkna och dö. Jag stod där och lipade medans mamma står och och gapskrattar åt vår lilla Siw som va dyngblöt och skakade..Usch, min lille bäbis va helt chokad efteråt.. så nu har jag skämt bort henne med massa skinkbitar! Btw jag har även fått en blodblåsa på min hand pågrund av att jag skrapade i den mot en as vass sten när jag skulle fånga upp siw. haha fyy vilken dramatisk promenad.

en äcklig Jennie och sötiz siw


snuttis fick lite varme!

Efter våran promead såg hon ut så här!  stackars liten! drunka får man inte.

Random sounds inflyttningsfest

Asså jag hade nog roligaste kvällen igår på väldigt väldigt länge. Vi var på inflyttningsfest till Random sounds nya replokal. Och de va helt sjukt galen kväll.va massa folk. Men bra med ös.
Det enda som skrämmde mig var att de bodde en mördare 2 hus iffrån oss, som dödat 2 personer. Varför sitter han inte i fängelse?
well ialf eftersom jag är en bdb nörd så¨var de några från bdb som jag skrivit med ett tag som va på den festen igår som jag aldrig träffat innan. och tack gode gud för de! De var fan inte kloka. Slänge av sig kläderna och gick nakna. Såg nog världens största pung igår också, den va as äcklig.Inte nog med de så gjorde dom makaroner på morgonen som dom blandade med alkohol och kiss och de ÅT de! och jag vet att de gjort ännu värre saker innan, de brukar äta varanndras spyor. Stört skönt folk helt klart men de blev juh lite för mycket faktiskt. Inte normalt.
Sen tänkte jag sluta bevaka 2 stycken på bdb eftersom att de snodde min vodka flaksa.. IDIOTER! trodde ni hade lite mer vätt ialf.. stackars er eftersom bevakare är erat liv.
iallfall låg jag och sov på en matta och bredvid mig hade jag en fet högtalare och eftersom dessa göteborgare spelade musik till 8 på morgonen fick jag inte mkt sömn, och när jag väl fick det så var de någon som tappade sin öl och hälften kom över mig! Konstigt också att jag inte tappat hörslen efter den höga musiken som gick rakt in i örat.

Denna kväll kan man juh säga " Måste upplevas för att fattas"


strömavbrott

Idag på jobbet stod jag vid min maskin och tänkte på jordens undegång ( kommit in i en period då jag gör de jämt typ)
Började tänka på massa hemska saker om undergången.. och mitt i allt så gick strömmen på jobbet!
Mitt hjärta svimmade för en stund. Började nästan lipa .. trodde för ett tag att sheet nu är jordens undegång här.. va kol mörkt på jobbet och jag spg inte en endaste varelse.. vart va alla mina arbetskamrater? sedan dök Barbro upp med en ficklampa.. och jag kunde pusta ut.. hemkst var det.

Och fjortis Jennie är tillbaka YEY.. jag skulle nog seriöst lunna tapetsera mina väggar med Lars, och detta klippet har jag nog kollat på 10000000 ggr. Fyfan vilken man!

 http://www.youtube.com/watch?v=-RiIMfRJA3k

helt död

jag mår röv idag, piss huvudverk..och as svettig. bakfylla kan ta sig i röven.
Gårdagen va minst sagt AS ROLIG! blev redigt lyckat asså :D
och att läsa alla kommentarer på bdb och bloggar osv idag fick mig att skratta länge!


vi var jätte läskiga igår! alla blev jätte rädda för oss.

RSS 2.0