Halloween in Växjö

Sitter här och har en onyttighetskväll med min man. Pizza, chips, godis och popcorn.

Igår var det Halloween party som " firades" i Växjö. Jag och Christian klädde ut oss till Eva och Adam. Skit roligt! förfestade hemma hos Thom med massa folk och sedan gick vi vidare till stallarna på kvällen där det var Halloween tema. Så himla kul, speciellt eftersom ALLA hade klätt ut sig. Mycket roligare när alla går in för de =) Roligaste utklädnaden måste nog har varit en som klätt ut sig till ett dusch, med draperi och duschslang och hela kittet, haha.
Har saknat Växjö så mycket men mest av allt har jag saknat Emmöö, var så kul att få träffa henne igen. Så synd att vi inte bor lika nära varann längre.

Här kommer en drös med halloween bilder från helgen! =)

Egypten eller inte?

Detta nyåret ska firas utomlans. Jag MÅSTE iväg till värmen. Är så trött på att vara hemma i kalla Sverige varje nyår.
Blir att åka iväg någonstans och fira med pojkvännen, ev några kompisar. Även fast de kanske bli att vi åker själva så kommer de bli skoj. Ska bli gött att bara få komma härifrån lite och jag har alltid velat fira nyår utomlans, på stranden typ. ÅH så härligt.
Blir nog att vi åker till Egypen ( typ de enda landet som är ganska varmt just då) eller vet någon annan något bra ställe som man kan åka till då? som är varmt också? :)


Opel vectra

Vi har ny bil :)  (eller mandas säger de är min men jag säger att de är våran).
Kan ju säga att den är mycccccccccccccket bättre än volvon, haha.


Vi jobbar flitigt



Såhär kul ha vi på jobbet!

Tror jag börjar gilla överraskningar

Min pojkvän är världens sötaste. I Lördags så överraskade han mig med en ny mobil!
Han tyckte att de va dax med en ny telefon eftersom man fick veva igång den lilla röda. Blev så glad, ha velat ha en nh mobil i typ 2 år, haha.

Denna fina Sony Ericsson fick jag :D

" usch, de luktar clementin och fis"

Oh hjälp, längesen jag va såhär bakfull. Men de är de väl värt med tanke på att gårdagen blev riktigt kul.
Johan, Felix, Daniel och Malin kom hit till Jkpg och hälsade på och på kvällen blev de fest.
Åh så kul att få träffa alla dom igen. Förfestade här hemma med lite pizza, singstar och sånt trevligt, senare blev de utång till Bongo där Johan hoppade sönder en stol och vem sätter sig sen på stolen om inte jag? ja, jag flög i backen och stolen gick sönder i 4 delar, haha. Härlig syn för folket. Sen gick vi vidare till Olerys och dansade vidare. Riktigt bra kväll må jag säg.
Nu ligger alla här helt döda i soffan och sover och fiser ikapp med varann.

Fredagen va också riktigt bra. Åkte till Huskvana dirket efter jobbet och hälsade på Annie. Senare på kvällen hem snabbt för att göra mig iordnig för att möta upp Jonatan och Paulin vid 7 tiden för att käka kinamat och gå på bio och kolla på Svensson svensson, haha. Jag och Mandas kollade endast på den filmen för att de va Jonatan som ville de och han fyller år idag, så ja, då fick han bestämma bio. Dock ingen film jag rekomendera. fattade inte ens va folk tyckte va så kul i filmen?
Efter filmen åkte vi hem till oss och hängde lite här.
Så ja, min helg ha som sagt varit rikgit bra som jag nu typ nämt 49977000 ggr.

Hoppas ni andra haft en bra helg också =)


)

Ett klipp från i Söndags...

Filmade en del när vi va och red i söndags! Ett litet klipp från stallet, haha.


Hästpojkarna

Vilken helg.
Fredagen va rätt lugn. Vi hade mys här hemma med tacos, godis och film.
Lördagen spenderade vi i Ullared. Jag behöver väl inte ens berätta om hur irriterad jag va? kan inte fatta att man längtar till att åka till de stället och så fort man satt sin fot där vill man bara hem. De va äckligt mycket folk. Fick stå 1 timme i kö till kassorna. Men hittade rätt mkt. Blev en del julklappar sen köpte vi lite julsaker till hemmet och jag hittade även denna gång 2 onepice som fick följa med mig hem. BÄSTA mysklädesplagget någonsin nu när de är så kallt ute. Tog även en runda förbi mormor och morfar påvägen hem.

Idag for vi ut till Habo och mötte upp Paulin och Jonatan ( jobb-kompisar till oss) vi käkade lite kinamat och sedan åkte vi hem till paulin för killarna skulle rida häst, haha. Måste tillägga att detta va min och Paulins ide. Världens roligaste syn att se dom rida. Mandas hade riktiga rid kläder på sig och såg så jälva rolig ut. Jonatan va så nervös ( eller matförgiftad) så han spydde, hahah. Riktiga kul. Ha skrattat sönder mig idag.

Bilder säger ju mer än tusen ord.. så här kommer lite bilder från helgen:

Mys i fredags!


Idag, när killarna skulle rida, haha.


När Jonatan började trava så hör man han skrika " AJ AJ AJ, stanna. Min pung..stanna!, " hahah,

New shoes

Beställde precis hem dessa snygga skor från stylebyTyra. Klickade även hem lite nya öronhänge :)

                

40-års kalas och oromantisk middag

Denna helgen har de varit full rulle. I fredags hade jag och Mandas bokat bord kl 20.00 på Jensens, tänkte köra en romantisk middag. Så vi gick in till stan och när vi kommer dit så säger de på Jensens att de är fullt ikväll och att de inte finns någon plats, ÖH hallå, jag va skit irriterad. Har man bokat bord så kan man ju inte säga att de är fullt. Så jävla dålig stil, ska sätta in dagens ris till dom i tidningen. Vi gick ialf och satte oss och åt plankstek på Tusen och en natt istället, trevligt. Visade sig dock att de va en krog när de kom typ massa folk och började dricka duktigt, haha. Så vi gjorde detsamma, men de va kul. Sen kom Jonatan ( en jobbarkompis) och mötte upp oss där så satt vi och drack lite. Sen på kvällen när jag och Mandas kommer hem och ska mysa lite så springer han till toan och börjar spyr som en fontän, spyr över hela toan. Japp, den romantiska kvällen vi hade planerat blev visst inte så romantisk, haha.
Sen igår fyllde Johan 40 år ( min lotsas pappa ) så då va de fest ute i Hånger. 90 pers va bjudna, så va en hel del. Vi käkade och lite så sen följde vi med Alvar in till stan och hälsade på Frida och co, var skit kul att träffa dom igen. Inte träffat dom på ett jävla tag. Sen drog vi hem till Jönnet igen.

Idag har vi införskaffat oss ett nytt köksbord ( 2000:- för både bord och fyra stolar, hur billigt? exkat ett sånt bord jag tänkt mig också.. ibland har man tur ), så idag tänkte vi köra den romantiska middagen fast här hemma istället eftersom att de inte blev av i fredags,haha.

Lite bilder från 40-års festen!


RSS 2.0