Måndag igen!

Alltså det här med powernap när man kommer hem från jobbet funkar inte riktigt för mig. Sätter alltid klockan på 30 min men sover alltid minst 2 timmar. Jag har utbildning nu i 3 dagar så denna veckan går jag och Mandas om varandra, när jag slutar kl 2 så börjar han jobba. Vi kommer inte ses förens typ onsdag igen. Buhu! Så finns ju inte mycket att göra här hemma mer än att sova :)

Helgen ja, I fredags kom Roy och Becka hit. Blev tacos och film mys. Kollade på en riktigt skräckis som va skit rå, tror den hette "My bloody valentine". Vi skulle egentligen kollat på den i 3D men glasögonen krånglade så vi fick skippa det och kolla vanligt istället. Men kan tänka mig att den är mycket mycket bättre i 3D. Se den!
I Lördags åkte vi till Smålandstenar för att fira min morbror som fyllde 40 år. De var en överraskningsfest och ja, han blev minst sagt förvånad, haha. En trevlig och kul kväll!
Söndagen spenderade vi med att julpynta lägenheten. Sen kom Roy, Becka, Hanna och Roger hit + deras lilla söta bebbe Collin. Åkte iväg och fikade och Roy och Becka kollade på en lägenhet här i Jönnet som de FICK! så jävla kul, haha. Jag blev as glad. I februari kommer de flytta hit, åhå så skoj :)

Fradgshäng med Roy och Becka !


Lördagen!


Nyårsfirande i Egypten!

Nu har Mandas bokat en resa till oss =) den 27 December åker vi till Egypten! as taggad.
Roy och Becka tipsade oss om ett jätte bra hotell som vi bokade. Med bowling, tennisbana, biljard, bar i vattnet, vattenland, 0 m till stranden och 0 m till stan och massa mer! Åhå. Verkar as kul och skit bra!

Vill åka nuuuuuu!

Lite onsdags-ångest

suck, prutt och stonk.
Orkar inte jobba imorgon. Önskar de va fredag nu.....
Är trött.. vill sova, men kan inte sova, suck.
usch.
Hatar att helgerna är så korta och veckorna så LÅÅÅÅÅNGA.
Jag önskar jag va en morgon människa. HATAR att lägga mig tidigt och HATAR att gå upp tidigt.
suck igen.

Ska liva upp onsdagen genom att kolla på Bonde söker fru, eh jippi.


Trevlig helg på er !

Efterlängtade helg!
Igår hade jag fredagsmys med min man med lasange och så tittade vi på filmen " En dag", velat se den as länge. Mysfilm :)
Gått på stan med BA också ( Bajs-annie). Hittade mer julklappar, så nu är jag snart klar med alla. Skönt de!
Och ikväll blir de häng med Josef och Pillan.

Sitter här och väntar på Mandas som är och fixar med bilen ( min gick ju olyckligtvis sönder för 1 vecka sen typ). Jävlar bilar alltså, fattar inte varför de aldrig vill funka.

Men men, har hittat lite nytt till garderoben ialf :)





Älskar bingolotto

Helt sjukt, Jag och Mandas tänkte vara lite vuxna idag och spela lite bingolotto.
Jag skriker som en jävla apa när jag vinner en ny bingolotto... men sen i slutet av programmet när gubben snurrar hjulet på miljonhulet och de hamnar på 250 000:. ( ett hack ifrån 1 miljon) så säger programledaren att personen med serienummret blabla också har vunnit 250 000:- och det var fan Mandas som hade det nummret! HELT SJUKT. Ännu sjukare att vi kunde vunnit 1 mille.
Han har vunnit 250 000 :-. Alltså vi är helt extas. Vi har rättat lotten och allting och de är han som har vunnit! Fyfan va sjukt. Ev får han åka till Göteborg också för att tävla i miljonhjulet. GODE GUD!!!!
Nu blir de fest!!!

 

Jennie humor

Jag är helt slut nu efter 4 arbetsdagar och de värsta är att de är en dag kvar imorgon. Bit ihop, bit ihop.

Fast måste säga att vi har rätt kul på jobbet ibland, som i tisdags tex, Alla står och jobbar för fullt ( förutom Jimmi som glassar som alltid) sen säger Jimmi " alltså har någon en avbitartång?" vi alla som är helt inne i vårat arbete svarar snabbt " nej" sen frågar Jimmi igen " är det verkligen ingen som har en avbitartång?" vi alla säger ännu en gång " nej", sen vänder jag mig om och frågar honom vad det är han ska ha det till. Då lyfter han upp sin hand och visar sina fingrar som han så fint har råkat knyta fast och inte får loss. Fingrarna va blå!
Hahaha, jag dog! Detta händer bara Jimmi, haha.
Haha, låter ju som vanligt inte lika kul när man skriver det, men det var iallafall de ;)

En bild på hur lättroad man är på jobbet!
haha, Anna är ju söt i bakgrunden också.


Ett halvår

Idag firar jag 6 underbara månader tillsammans med världens bästa plutt ( känns dock som 6 år, haha). De bästa 6 månaderan någonsin. Han är världens bästa kille. Gladast för att jag har honom =) 
Vi ska ut och käka på " en italienare och en grek", gotti gotti.

                                                                     <3

Fredag, Lördag... söndag

Har haft en riktigt skön helg.
I fredags mötte jag upp BA på stan, kikade i affärer och efter det mötte jag upp Pillan, Josef och Tom för lite after work. Blev lite käk och dricka, himla trevligt och mysigt!
Lördagen bestod av en redig shopping-dag. Nya kläder, gardiner, underkläder, öronhänge, julgran, fina ljuslyktor från indiska + en vinterjacka, blev så glad. Har haft min i 5 år nu och ville verkligen ha en ny grön jacka, men inte hittat någon perfekt för ett perfekt pris, men inne på jc hittade jag en för 800:- och exakt en sån jag tänkt mig =) Nöjd nöjd.
Sen efter shoppingen så kom Roy och Becka på besök. Vi gick på bio och kollade på paranormal activity 3, läskigast av alla de tre filmerna tyckte jag, dock hade vi världens fjortisar bakom oss som kommenterade allt och skrek för minsta lilla. Fett störande! Sen kom Gabbi också och då åkte vi hem tills oss och kollade på ännu en skräckfilm.

Idag åkte jag och Mandas till Eksjö och mötte upp Roy och Becka för att köpa käk som vi skulle laga och överraska deras föräldra med ( firade farsdag lite i förskott). Blev en jävla röra med maten men blev väl rätt gott i slutändan endå :)

Lite utav shoppingen !


soffhäng

Blä, min vecka har inte varit jätte händelserik. Har varit sjuk hela veckan ( därav min skabbhet), förskyld och tappat matlusten. Men nu börja jag äntligen må bättre igen och tur det, för nu är det ju helg :)
Imorgon blir de After work med pillan och co, på lördag blir de shopping. Vill byta ut allting i min garderob, man bli rätt less när man ser kläder hänga där inne som man hade på gymnasiet. Vill få bort all skit nu och in med nytt.
Sen på Lördag kommer Becca och Roy också :), så ja, nu jävlar ska jag inte vara sjuk mer!


RSS 2.0