Snart fredag

Tänkte bara säga att jag nu är svarthårig igen. Va fis röd i huvudet, as fult. Nu känner jag mig som mig själv igen. Svart är min färg.

Igår kom mupp till Jkpg så vi shoppade loss. Eller shoppade loss va kanske fel ord, vi hittade inte så mycket. Men de va kul att träffa henne igen. Inne på A6 kommer de cirkusfolk och strö rosenblad över golvet och de hoppar fram till en tjej som står där, hon fatta ingenting och efter rosenbladen sen kommer hennes kille och friar till henne. JAG DOG. Jag vill me gifta mig, haha. De kommer nog visas på tv sen också för de va ett kamera team där. Men herregud så gulligt de va ialf. Fattade inte först varför de hoppade runt massa cirkusfolk där så jag kollade in i kameran och säger " Fan va töntigt" haha, Ops.

men som ni märker, ha inte mkt att berätta. Jag jobbar och jobbar.. dagarna är lite segare nu när jag inte jobbar med Annie men de funkar fint endå. Finns ju massa annat trevligt folk på detta skiftet också =)

Nu ska jag kolla klart på idol. Jätte svårt detta året, tycker nästan alla är bra.


LMFAO gör de ännu en gång..

  



" Kolla bakom dig"

Rolig dag på jobbet idag. Jag och min jobbfriend Annie va hur flummiga som helst idag. Är så roligt att jag hittat henne. Vi är så lika, vi tänker likadant och är lika galna, knäppa och flamsiga. Känns som jag kännt henne hela livet typ. Skit roligt.
Något som va lite komiskt också va att jag och Annie jobbade med två nya killar idag och efter vi pratat lite med dom så visar de sig att jag bor precis granne med den ena utav dom och Annie bodde granne med den andra, haha. Vad är oddsen?
Nu har jag ialf bytt till Mandas skift så tyvärr jobbar vi inte ihop nästa vecka, sucks, men bli nog bra endå.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen vänta på att min sötnos kommer hem sen blir de mys och idol. Åh, har saknat honom. Vi har typ inte setts på hela veckan.

påtal om annat, Jag saknar Smögen. Känns som jag skriver de jämt, men ah, de stället är fan bäst.


Till skosamlingen?


Hittade dessa skor på modekungen som jag blev lite sugen på. Vet dock bara aldrig när jag ska använda dom. Tänker kanske att jag ska ha dom till fest men de slutar alltid med att jag alltid ta mina converse endå. Men någon gång kommer de säkert till användning.
Äsch, snygga är de ialf! Tror jag slår till.

Imorgon är de fredag och jag ha nog aldrig längtat så mycket till en helg som denna. Så fort man började jobba så blev helt plötsligt helgerna hur efterlängtade som helst. Denna helgen är de inget inplanerat. Riktigt skönt alltså. Jag ska SOVA!

<3

                                                                      
                                                                        Världens bästa kille
                              


Trött chey

Arbetsdag två avklarad. Så skönt att man äntligen ha börjat jobba på riktigt, fast de känns i kroppen vill jag lova. Är lagom trött när jag går upp vid 05.00, är inte alls van vid de. Är ju en nattmänniska så brukar ju oftast lägga mig vid 2 tiden typ. Men de få de bli ändring på nu. 
Trivs som fiksen i vattnet där ialf, gör delar till växelspakar, haha. Men är rätt gött och tiden går skit snabbt !
Tyvärr kör jag och Mandas olika skift denna veckan. När jag slutar kl 2 så börjar han att jobba och han är inte hemma förens halv 11 på kvällen och då måste jag lägga mig. Men de skulle försöka fixa så vi får samma tider. Hoppas de, annars kommer vi bara ses på helgena typ. 

Sitter och kollar på Bachelor nu, helt besatt. Därför är jag extra glad att jag slutar kl 2 för då hinner jag precis hem så jag kan kolla på de =)
                                                 
                                                                       Mina fisar


Dop

Glada besked, jag har fått jobb! samma ställe som Mandas jobbar på. De är en bil industri och jag är visstidsanställd i 6 mån. Känns skit bra. Hoppas de kommer passa mig bara. Är ju van vid att jobba med människor och de är ju ganska så firtt jobb.
Börjar på måndag!

Idag ialf begav vi oss till Eksjö för dop. De va Mandas kompisar kerstin och Niklas som döpte sin söta son Casper. Trevligt!
och lite vuxen poäng här alltså, första gången jag är på dop utan mina föräldrar, haha.



Glad kille innan dopet!



Förstört mitt favvo program

Jag får flippen. Idol har typ varit mitt favorit program i jätte många år. Men sen den där Alexander Bard har satt sin äckliga röv i jury rummet så palla man ju typ inte titta längre. Han förstör hela grejjen med idol nu tycker jag. Hans hörsel sitter nog i röven med tanke på så många bra han sagt nej till. Sen säger han samma sak till allihopa " det är tufft, de är med många bra och jag är inte säker på att du kommer klara de, de är hård konkurrent".. blabla..ORKA INTE HÖRA DE MER!!!
De värsta är nog när han kommentera folks utseende, ÖH, han om någon ska inte uttala sig om hur man ska se ut. Nä, jag blir lack. Hoppas han får sparken eller en redig utskällning snart. Palla inte de monstret.
Nog talat om de. Kul ialf att de skickar vidare värnamobo, sånt gillar vi =)

Nu ska jag laga fläskpannkaka och vänta på att plutten kommer hem från jobbet.



Morgonprat

Mandas: jag vill ha en puss
Jag: nej, jag ha världens sämsta andedräkt
Mandas: Men jag gillar när du luktar mögelost i munnen, de luktar speciellt..

Tack... I guess


Tränings dags

Måndag... igen. Sjukt vad veckorna går snabbt alltså. Om 3 månader är de December, fyfan, haha.

Well, i fredags kom Tina hit till Jkpg. Vi gick en bra stund på stan och shoppade sen på kvällen käkade vi gott och kikade på film. På lördagen for jag till Värnamo och jobbade mina 26 timmar. Inte de roligaste.

Nu ska jag faktiskt vara nyttig, HÖR OCH HÄPNA, jag ska ut och springa!!!! de är inget skämt. Men jag vill inte bli en soffpotatis och jag vill förbättra min kondition så jag kan springa ifrån mördare och våldtäcktsmän, haha. Har inte sprungit ordentligt sen jag gick i skolan typ. Kommer vara helt död, men man måste vi börja någonstans.



I ett av de där husen bakom Tina bor vi i =)



Fint kap

Eftersom jag har lite lätt bloggtorka så kan jag ju ta och visa upp denna snygga Usa blusen/skjortan som jag klickade hem från chicy för bara 99 kr. Löööve it.
               

inte bli mkt uppdatering här. Men lovar att till nästa vecka ska jag skärpa mig, då blir de minsann uppdatering i denna tattiga blogg. Imorgon kommer Tina hit till Jkpg och stannar till Lördag, kul. Sen på lördag blir de jobb från 14.00 till 16.00 dagen efter. Så lär inte bli mkt uppdatering här. Men lovar att till nästa vecka så ska de minsann bli ordentligt med uppdatering i denna tattiga blogg.
PUSS

Såklart de ska hända mig

Veckans tabbe ( jag är så jävla korkad):
Jag låser in mina bilnycklar i bilen och extar nycklarna ligger hemma i Hånger ( dvs.. 8 mil ifrån mig).

SUCK. Måste även tillägga att jag hade ALL min packning i bilen såsom kläder, smink, glasögon, pengar, mobilladdare mm.
Men tur jag ha en snäll mamma och en snäll pojkvän så vi kunde mötas halvvägs och få extra nycklarna av mamma.
Herregud.. jag och nycklar ihop går inte.

Mammas dag!

Idag har jag varit på arbetsintervju, skjut mig x 2. Jag hatar sånt. 45 min höll arbetsintervjun på, herregud. Men de gick bra :) 
Nu få jag bara vänta och se.

Ikväll ska jag mysa med min man. Blir tacos, massa onyttingt och filmtittande. Imorgon far jag hem till Värnamo för att fira mamma ( fast hon fyller år idag, grattis världens bästa mami) sen blir jag där till söndag för då blir de jobb på myntgatan. Vi ska iväg på lägerdag med de på boendet. Vilket betyder att vi kommer vara ute HELA dagen ( ni som känner mig vet att jag inte är en ute människa, fryser för minsta lilla), ser inte fram emot detta alls. Fast är de sol är de ju en annan femma men de tvivlar jag på.

Jag vet att detta klippet är från stenåldern, men jag garvar sönder varje gång jag ser detta. tröttnar aldrig. 
Inte nog med att de är hysteriskt kul så är han ju bara för SÖT. Bästa klippet någonsin!

       

RSS 2.0