snart bär de av...

Så var de måndag igen och nu går jag in i v15, shit är nästan i fjärde månaden! Satans vad snabbt de går.
 
Helgen ialf har vatt trevlig. Fredagen hade jag bara mys med min älskling.
På lördagen kom mormor och morfar hit. Åkte och visade dom huset och lite sånt. Sen blev de en vända på A6 och de va fan värre än Ullared där. och givetvis så tappar vi bort mormor och morfar där inne och såklart har de inga telefoner. Så där sprang vi runt som yra höns och letade efter varann hur länge som helst. Usch inget mer A6 på en Lördag + löning. Fick dock en fin vin-röd klänning av mormor. Pefrfekt för magen att växa i den och blir jätte fin att ha på julafton =)
På kvällen blev de pizza käk och film mys hemma hos Josef och Pillan.
och igår träffade jag bästaste Annöö som va nere i Jkpg. Satt i stan och fikade ute i solen ( skit varmt) och catchade up. Mycket som hänt sen vi sågs sist ;)
 
Och idag blir de flyttpacka igeeeeeeeeeen. Förhoppningsvis så är vi ute ur denna lägenhet innan Torsdag.
Väntar bara på att hyresvärden ska ringa och säga att vi kan komma och hämta nycklarna :)
 
Jag och bästaste Annöö på peace and love 09!
 
 

Mys Torsdag

Dagen kan ju inte börja bättre när man få frukost på sängen av bästa killen, så söt är han, och sen sätter på ett avsnitt av Skilda Världar. Vi fick den sista säsogen áv Skida Världar i Tisdags och sen dess har vi typ suttit bänkade framför de hela tiden. De är så bra men samtidigt så jävla dåligt och pinsamt program, haha. Men man kan ju inte låta bli att titta ;)
Igår ialf va jag på möte med arbetsförmedlingen sen var jag uppe hos if metall och lämnade in mina arbetsgivarintyg, så nu har jag väl nästan allt under kontroll. Känns bra, några stress moment mindre.
 
Nehe, nu blir de duschen sen iväg och införskaffa sig fler flyttkartonger.
 
Goe frukost :)

Lite nytt

Nu har vi fått vårt nya matbord!
I vårt hus så har vi en så kallad " matsal" typ, haha. Då behövs ett stort bord. Så då hittade vi detta fina bord för bara 2000:- hur billigt? stolarna ville vi inte ha, så vi tänker köpa helsvarta skinnstolar till istället. Tro de kan bli bra!
 
Så nu är alla välkommna hem till oss på middag ;)
 
 

Gooomorgon!

Idag blir det en tråk dag. Inget på schemat så antar att de bli lite flyttpacka och sånt idag.
Alltså jag vill bara flytta nu, är riktigt less på denna lägenheten nu och de är inte kul att vara hemma när de bara är kartonger överallt.
Men de är ju bara några dagar kvar så de kommer väl gå undan :)
 
kan ju även berätta att jag går in i v14 idag.
Det är i denna veckan ögonbrynen börjar växa och fostret kan nu även  gripa, kisa, rynka på ögonbrynen och grimasera. Njurarna utsöndrar även nu urin som fostret kissar ut i fostervattnet.
Alltså tycker de är riktigt sjukt att jag ha en liten krabat i min mage som växer och " träna" sig där inne.
Längtar så till April när de lilla knytet är ute :)
 
Nehepp, nu blir de in i duschen sen börja flyttpacka. Inte pepp på denna dagen..

Lördag!

Godmorgon, Ja, klockan är väligt sent. Men jag sover så jäkla dåligt nu när jag är gravid, jag drömmer typ madrömmar hela tiden eller så drömmer jag så verkliga drömmar att jag lixom tror jag är vaken. Jag ligger och sparkar och vrider mig i sängen hela tiden. Har tillochmed vaknat av hur jag slår fötterna skit hårt i madrassen, haha. När de gäller syptomerna på graviditeten så har jag tydligen inte som alla andra att gå på toa stup i kvarten, eller må illa, spyr osv. Utan den syptomen som visar sig mest på mig är FINNAR och FLÖTIGT HÅR ( och madrömmar då)! alltså man ser snart inte ansiktet på mig längre pga alla dessa äckel finnar och mit hår känns skitigt och äckligt hela tiden.
Visserligen ha jag gärna detta än att ligga på toa och spy tex. Men de är fan inte kul heller att ha tusen finnar och flötigt hår direkt efter man kommer ur duschen lixom. Men detta kan ju försvinna om några veckor, så få hoppas på de =)
 
Nog talat om de ;)
Om roligare grejjer så kan jag medela att vi flyttar om 2 veckor. Så vi håller på att flyttpacka för fullt här hemma. Jävla vad skit man hittar överallt. Och jag är en sån som ha så svårt för att kasta grejjer, tänker ju jämt att de kan komma till användning någon gång. Men nu få jag lixom bara bita ihop och slänga all skit, de gör lite ont i hjärtat men man kan ju inte spara allt :)
                                                                     
 

flumm inlägg

Godmorgon!
sitter här i sängen och fryser ihjäl. Fatta inte hur de kan vara så kallt i vår lägenhet. Är fan varmare ute än vad de är inne. Längtar så mkt tills vi flyttar till hus, kanske glömt nämna de men vi fick ju huset vi va och tittade på!! så jävla gött, huset är på 190 kvm med stooor trädgård + inglasad altan. Vill bara flytta nu, ska bli så kul att inreda :D
 
Annars idag kommer dagen nog bara bestå av Buzz. Jag spelade de mkt förr. Men nu har jag, Mandas + hans bror och tjej blivit helt besatta i de igen. De är så jävla roligt. Vi beställde ett " nytt" buzz och idag kommer de på posten. Så antar att vi kommer sitta bänkade framför de hela dagen. Så idag är jag soffpotatis, för ja jag ha ju blivit arbetslös också eller nåt. Jag vetifan va kongsberg håller på med, med något är jävligt weird. Är mkt som inte går ihop imitt huvud. Tänker inte skriva så mkt om de här men jag tänker ialf ta tag i detta. och arbetlös kan man ju inte kalla oss heller så skulle nog säga att vi är lediga idag ;)
 
Dagens beroende !!!!

v13

Då har man släppt den " stora" bomben.
I fredags hade vi vårt första ultraljud, va lite nervös innan och visste knappt om de var en unge i magen  eftersom min mage i princip ser likadan ut som innan jag blev gravid. Det är bara på kvällarna den är lite uppblåst. Men efter ultraljudet blev jag lungt. Fick ju se våran lilla knodd där på skärmen, där den låg och sög på tumme =)
Hur coolt som helst att få se de lilla knytet, allt blev mycket verkligare =)
 
Idag går jag in i v13 och om 1 mån har vi vårt andra ultraljud och förhoppningsvis kan vi få reda på könet då. Självklart spelar de ingen roll för oss va de blir för nåt, men vi är ju så jäkla nyfikna så vi kommer nog aldrig kunna vänta till förlossningen, haha.
Förlossningen är ialf beräknad den 21 April. Tror de kommer gå riktigt snabbt fram till dess.
Tycker redan tiden har gått skit snabbt. Jag fick reda på att jag va gravid i v4 ( den 13 Aug) och är redan i v13. Så antar att tiden som är kvar kommer gå snabbt också =)
Min graviditet hittills har vatt hyffsat bra, bara mått lite illa på morgonen. Det värsta har nog varit tröttheten, skulle kunnat sova fram till förlossningen fast de va mer de första veckorna jag kände så. Nu har de avtagit lite, som tur är.
                                                                       Vår lilla knodd!
 
 

Lördagsmys!

Igår va Gabbi och Jesper över hos oss och då färgade Gabbi mitt hår i ombre ( mörkt längst upp och ljust i topparna typ). Nöjd är jag :) va så trött på att vara hel blond nu.
Och imorgon är de en spännande dag för då ska vi åka och kolla på ett hus!!!!!!!!! alltså jag kräks nästan av nervositet. Vill att de ska vara perfekt och vill verkligen att de ska passa oss. Men som sagt, vi ska bara titta så inte säkert än. Men hoppas kan man ju alltid :)
 
ikväll blir de mys med min man, vi ska kolla på jurassic park, haha!
 
mitt nya hår!
 

RSS 2.0