Glad Påsk

Har ni haft en bra påsk?
Vi är nyss hemkommna från Eksjö där vi varit och ätit påskmat med Mandas familj, gottis.
Annars har faktiskt påsken vatt väldigt lugn. I fredags letade vi påskägg här hemma och på kvällen hade vi grillpremiär här, käkade gott och hade film-mys. Igår va vi ute och kollade in lite bilar, är ju elmia nu. Letade efter streetrace, men hittade ingenstans där de höll hus. Sen va Roy och Beckis över en liten stund här  :)
 
I helgen har jag äntligen känt av lite värkar dessutom. Inget som håller i sig dock. Men jag har haft riktiga mens-smärtor ibland. Men de försvinner efter typ bara några minuter, nu känns de dock inte lika jobbigt att känna mens smärtor när man vet att de leder till något bra :) för att vara exakt så är de 21 dagar kvar till Bf, börjar närma sig med stormsteg nu.Har knappt hunnit reagera på att Mars månad varit här så snabbt som de har gått. Så antar att April månad kommer gå slött nu bara för de ;)
 
Ikväll ska vi över till Roy och Becka och spela bingolotto och spela buzz!! Hoppas på någon miljon eller så :)
Lite påskbilder från helgen!
Hehe, mina bäbisar  ska ju också få påskägg :)
 
Fick största godisägget av Mandas, va jag inte tjock innan så är jag de nu ;)
 
Grill-mys!
 
Godis magen...
 

28/3

Fy va gött med sol hela veckan, man blir helt sprattig i kroppen och vill bara att sommaren ska komma nu med en gång =)  Ute på vår altan blir de över 20c när solen steker på, hur gött?
Har verkligen saknat solen, jag dör om de kommer snö igen!
 
Igår ialf åkte jag och Metthe och hälsade på Angelika och hennes 1 månaderns lilla söta bäbis, Chloe :) Jisses sikken liten tös, herregud jag vet inte vad jag tänkt med men att dom är så små hade jag nästan glömt, haha.
Kan inte förstå att vi om några veckor har en sån liten knodd hemma hos oss. Kan ju säga att de blev mycket bäbis snack, fanns ju en hel del att prata om =)
Längtar tills sommaren när alla ha sina knoddar och vi kan ha barnvagnsrace, så mysigt :)
 
Nä, nu väntar solen på mig =) senikväll ska jag färga håret rött... igen. Hoppas på att fägen vill stanna kvar i håret denna gången. Förra gången försvann all den röda färgen efter 1 tvätt.. .
 
 

v.36

Så va helgen slut... igen. I Fredags va vi iväg till Bredaryd där vi firade mormor som fyllde år på Bambu, gott och trevligt :)
Annars har de inte hänt spec mkt i helgen. Vi har inhandlat de sista till bäbisen och nu har vi äntligen en bilstol till honom, sen va mormor i Ullared förra veckan och då bad jag henne köpa en bärsele, kostade bara 199:- och på babyproffsen ligger alla bärselar över 1000 lappen, så de va ju ett bra kap ;) sen hittade vi äntligen ett babygym, okej de är ju inte super viktigt att ha den första tiden, men nu hittade vi ett jätte fint och på rean så va lika bra att slå till. Nu är väl allt inhadlat så nu kan han få komma när han vill ;)
 
Nu ska jag storstäda här hemma sen ska jag ut i soooooolen, igår köpte vi oss en grill så snart blir de grill premiär här hemma =)
 
 

1 månad kvar

God kväll!
Har nyss kommit hem från Josef och Pillan, Hade överrasknings fika för Josef som fyller år idag :) Trevligt var de. Bjöds på amerikanska pannkakor med massa gottis till =)

Annars så tänkte jag bara upplysa befolkningen med att de bara är 1 månad kvar till Bf. Alltså 1 månad, känns skrämmande samtidgt som jag längtar en massa. Dock tror jag att jag kommer gå över och föda typ 3 Maj ( dock hoppas jag ju inte på de). Men Mandas har ju tippat på den 9 April :) vi få se helt enkelt när skrutten tänkt att komma till världen. Tiden har ju gått så jäkla snabbt. Kändes som igår när jag fick reda på att jag va gravid och om typ 1 månad är han här hos oss. Btw, drömt en massa om att jag föder en liten flicka istället för pojk. Tänk om de kommer en tös istället? man vet ju aldrig.. :)
Innan idag var vi hos barnmoskan, pratade lite om förlossningen. Sen mätte hon ju magen och nu ligger sf måttet på 33, sist jag va där för 2 veckor sen låg de på 30, så han växer på där inne. Sen kände hon på magen igen för att se om han va fixerad och de var han, dock va huvudet fortfarande lite ruckbart, så helt fast med huvudet är han inte än ;) hon tryckte och klämde när hon kände på hans huvudet så jag var helt öm efteråt, kändes lite obehagligt, fick ta en varm dusch när jag kom hem så de skulle släppa lite!
Nu ska jag krypa ner i sängen. Imorgon dra vi till Bredaryd för att fira mormor på Bambu, muuuums!
 
Maaage, haha mina bilder består bara utav min mage just nu. Men finns inte så mkt annat att ta kort på ;)
 

Mycket bäbis

Oj veckorna bara rusar iväg nu, är redan inne i v.35. Tänk att de bara är 5 veckor kvar till Bf. Börjar bli lite pirrigt, och man fattar lixom inte att man snart kommer ha en liten knodd hos sig.
Satt och kollade på Nyhetsmorgon idag där de hade förlossningsspecial. Kan ju säga att jag lärde mig mer idag än när vi var på förlossningsmötet på Ryhov. Nu tog de upp lite viktiga frågor som man undrat massa över :)
Idag tänkte jag också börja packa lite smått till bb väskan, visst de är väl kanske lite tidigt. Men va gör de.. har endå inget bättre för mig här hemma, måste tvätta upp lite bäbis kläder osv..Kommer bli så svårt att packa bb väskan, endel tar ju med sig hur mkt som helst medans andra bara ta med de nödvändigaste. Men jag kommer nog bara packa de viktigaste + lite till. Skulle de bli så att man blir kvar på bb i 1 vec eller mer så är de ju bara för Mandas att åka hem och hämta fler saker :)
Sen ska vi till barnmoskan i veckan och då ska jag ha skrivit mitt förlossningsbrev till henne. Tycker även att de är svårt. Jag vet inte vad jag ha dirket för önskemål hur min förlossning ska gå till. Är ju inget dirket man kan styra över för de blir som de blir känner jag. Men jag får väl bara kludda ihop någon text :)
 
och just de, de har ju vatt helg med. En ganska lugn helg. I lördags gick vi på bio med Roy och Becka och kollade på " du gör mig galen" som enligt mig va helt sjuuuukt dålig. Så enformig och jag fattade egentligen inte ens budskapet.. han va ju helt psykad och besatt i sitt ex? man ba, aha. Ne fan, bättre filmer ha man ju sett. Var nog sista gången jag gick på bio nu som gravid. För jäkla va svårt de är att sitta still när man ha ryggont, svårt att andas och kissenödig. Jag ändrade typ sitt-ställning hela tiden, de som satt bakom mig måste tyckt jag va jätte jobbig ;)
Men ja, efter bion hängde vi hemma hos Roy och Becka och igår va Mandas familj här =) Killarna va iväg och hämtade en bil till Elias och vi tjejer satt här hemma och hade bäbissnack bla ;)
 
                                                                                 <3

v.10 - v.34

Satt och tittade igenom bilder på min mage sen jag blev gravid. Så kul att se hur magen bara växer..
 
alltså helt seriöst, haha. Här är jag nog i v.10 och jag kommer ihåg hur jag sa till mandas " shit, nu syns de ju as väl, ta kort nu på magen"... nu i efterhand undrar jag va jag menade med de.. ! Tänk att jag va gravid där och endå smal, känns som de va åratalsen jag va så smal :)
V.10
 
v.14
 
V.17
 
v.20
 
v.22
 
v.26
 
 
v.28
 
v.31
 
v.32
 
och  idag i v.34+2 ser magen ut såhär! Den ser betydligt mindre ut på vissa bilder och vissa tycker min mage är liten men herregud, jag känner mig så tjock som man bara kan bli. Har inte lika mkt ont i ryggen som jag hade tidgare utan nu har jag fått svårt att andas istället, skit jobbigt är de, så ungen ja den växer på där inne :) Men nu är de inte länge kvar :)

Underbara sol

Alltså herregud vilket skönt väder de är här idag. Jag sitter ute på vår inglasade altan och svettas hijäl. Vi var i Eksjö i Tisdags och hämtade lite utemöbler hos Manads föräldrar som de inte ville ha längre, hur bra som helst. Funkar perfekt tills vi hittat de utemöblerna som vi har tänkt oss. Kommer bli så snyggt när vi är "klara" med altanen. De nästan 15c här inne när solen steker på. Hur härligt som helst, bebbson gillar de också för nu sparkar han och ha sig för fullt där inne, katterna är här inne också och njuter av solen :)
Håller solen i sig blir de kankse grillning här i helgen!
 
Sitter och kollar runt på diverse olika bikinisar, men vill inte beställa någon nu förens bäbis är ute så man ser vad man ha för kropp då. Har ju tyvärr fått lite bristningar på mina skinor så måste ha en bikni där biknitrosan verkligen täcker hela röven ;) Men ialf, jag är jätte sugen på en blommig bikini detta året.
Blev lite kär i dom här bikinisarna, så någon av dom här eller liknande vill jag ha :)
 
 

V.33

oj vilka hektiska dagar de har varit!
I fredags låg jag död i sängen och mådde kasst, men på kvällen kände jag mig bättre så då drog vi till Josef och Pillan och gjorde hemmagjord pizza :)
I Lördags for jag och Mandas runt till alla inredningsaffärer i hela Jkpg typ! vi tänkte ta och byta ut vår tvbänk och vårt tvbord. Men vi kom inte hem med någonting. På kvällen kom Josef och Pillan hit, vi kollade på mello och åt kinamat. Sen fick vi faktiskt åka in till förlossningen. Min mage hade varit stenhård HELA dagen + att jag inte hade känt fosterrörelser sen fredagskvällen. Han brukar ju annars vara jätte livlig och jag brukar känna honom  röra sig ialf någon gång per timme. Men nu hade de stått stilla hela dagen även fast jag skakade magen och hoppade upp och ner. Så vi ringde förlossningen för att rådfråga och det ville vi skulle komma in . Väl där inne fick vi göra ett ultraljud, bäbisen hade blivit så stor nu så jag fattade inte vilka delar de va hon tittade på men allt såg bra ut och efter de fick vi göra ett ctg ( lyssna på barnets hjärta) och där fick jag ligga i typ 30 min och trycka på en knapp varje gång jag kände när ungen rörde sig.  Allt såg bra ut där också,hade antagligen bara samandragningar, så vi fick åka hem sen igen! Men kändes så bra ialf att veta att allt såg ut som de skulle. Man blir ju lite nojjig, men barnmoskan tyckte de va jätte bra vi åkte in ialf och vi var välkomna fler ggr om vi va oroliga ;)  Men han ligger väl antagligen bara och sover i magen, skrämmis unge.
I söndags åkte vi till Värnamo på seanse! Ganska coolt faktiskt. Jag tror de va min farmor jag fick kontakt med. Och denna kvinnan kunde se att de va en pojk jag väntade, sen sa hon även att nåt kul, förväntansfullt och pirrigt kommer hända i Maj, så nu fick jag ju tanken att jag säkert gå över 2 veckor och föder i maj istället för April. Vi får väl se :) hon sa en massa grejjer som faktiskt stämmde, tycker de där är så sjukt!

Igår va vi på ikea och inhandlade oss ett nytt tv bord och tvbänk + ny matta och Oj så mycket finare de blev. Nu har vi vitt istället för svart. Sen va jag och Becka duktiga och städade vår altan. Så nu är de fint där också, nu saknas bara lite fina utemöbler! Sen va Emma och Darick här och bytte bil med oss, så nu äger vi en volvo istället :)
Sen for vi till Roy och Becka och käkade tacos och kollade film, lite måndagsmys skadar ju aldrig :)
 
Idag ska jag bara vara hemma och ta de luuuungt och gosa med min mage!
 
 
 

 

1 Mars

Igår mådde jag hyffsat bra men idag vaknar jag upp med världens värk i örat, palla inte om de är öroninflamation!
Hatar att må kasst, vill bara ut i de fina vädret ju!
 
Igår var jag ialf duktig. Jag storstädade hela huset från topp till tå, vill ju få in lite fräsch vår känsla ihuset. Så efter storstädningen drog vi till stan och handlade bingolotter, lite gott käk till Eldsjälsgalan som gick på kvällen och jag köpte faktiskt med mig fina blommor hem, rosa rosor ( som pryder vårt sovrum så fint nu), vita fina blommor och en söt krukväxt. Haha, kände mig så gammal när jag gick där och plockade bland blommorna. Men nu är huset vårfint här hemma. Vuxenpoäng till mig!
Sen fick jag ett samtal från adecco på kvällen. De hade hittat mitt cv på Af, De hade ett montör jobb till mig och hon sa att jag lät jätte intressant osv. Tyvärr fick jag ju tacka nej då jag ska ha barn nästa månad ( shiiiiiit nästa månad). Men tyckte de va kul endå att de hörde av sig, då blev man minsann lite glad :)
Nu ska jag lägga mig ner och vila en stund framför tvn och hoppas på att bli bättre. Ikväll skulle vi över till Josef och Pillan och på söndag åker vi nog ev hem till Värnamo!
Trevlig helg på er.
 
Några av mina fina blommor jag köpte igår  ;)
 
 

RSS 2.0