Älskar att han erkänner att han skiter illa

Mandas sitter på toa..
Jag: bajsar du eller?
Mandas: ja de gör jag
 
Efter några sek så skriker han
- FYFAN va de luktar, de luktar fan kattbajs
 

memories

Sitter och tittar igenom LA bilderna, fy vad jag vill tillbaka dit! New York va också bra men LA var snäbbet mycket mycket bättre, ett mer jennie land helt enkelt. Vill verkligen åka tillbaka. Man fattar inte vad man egentligen fått se och hur sjukt kul man hade det förens man kom hem och såg bilderna. Nästa gång vi besöker LA så åker vi till malibu, hann inte med att besöka de när vi va där, hade verkligen velat åka dit och se de också, ser ju så fint ut =)
 
 
Här är vår pool på hotellet, jag är ju sånt The Hills fan som ni vet ( älskar The hills ännu bättre nu när man känner igen sig nu också) och vid denna poolen har de spelat in jätte många utav avsnitten när de hönger här vid poolen ( fan att de inte va där när vi va där,haha) och bakom vårt hotell har de spelat in jackass och High school musical =)

Min pojk

 
                                                       Älskar dig, du är de bästa som finns <3

13/8

Första veckan på typ 5 veckor jag jobbar fm, lagom segt att gå upp kl 5 igen. Nu börjar alla tråkiga rutiner igen.
Nu när man väl börjat jobba så känns de inte ens som man har haft någon semester... allt är likadant.. tråkigt och stressigt. Tur att man har sina jobbakompisar som livar upp de tråkiga jobbet =)
Som sagt i lördags gifte ju sig min jobbarkompis Metthe. Så i fredags va jag och Emma hemma hos Anna och fixade ihop bröllopspresenten, vi gjorde ett fint fotoalbum på Metthe med massa pratbubblor med roliga grejjer hon sagt på jobbet sen längstbak på fotoalbumet hade vi ett fint kuvert med pengar i ( som de önskade sig till sin smekmånad ).
och i lördags var ju då bröllopet, hur fint och kul som helst =)
 
Här kommer en drös med bilder från i Metthes och Audunns bröllop =)
 
 
Vi tog upp Metthe och Audunn på scen. Där Audunn skulle bokstavera " dance again" med rumpan och Metthe skulle gissa vilka boskstäver han gjorde. När hon gissat rätt på dance again så fick hon gå upp och sjunga den. De är hennes favorit låt och på jobbet en gång sa hon " ha ni hört denna låten? den är jätte bra den går typ såhär shim shim shimmijey, haha vi fattade noll men sen ha vi kört med de på jobbet så blev de en liten interngrej ". Men de blev kul =)
 
deras roliga bröllopsvals =)
 
haha, Metthe är så söt och liten och jag ser ut som värsta miffo-jätten som förösker krama ihjäl henne!
 
Fina jobbarkompisar <3
 

Bröllop!

Igår va ingen vanlig dag för det var Metthes och Audunns bröllopsdag.
Fina Metthe och Audunn gifte sig i Bjurbäckskyrkan och sen drog vi vidare till Gustav Adolfs byggdegård. Där de blev mat, tipsrunda, massa roliga spex, tårta, fest och sen fick vi se världens roligaste vals, mitt i valsen hade de satt in ett rnb nummer som de dansade värsta hiphopen till, haha så söta!
Ett riktigt fint och kul bröllop!
                                                           Massa lycka till er!
 
Lägger upp mer bilder en annan dag =)
 
 
 
 

sämst på rubriker!

Hej igen! har varit lite off här på bloggen nu ett tag men har haft endel för mig, i helgen så var vi bla i Eksjö och firade Becka i efterskott för hennes student. Hon tog ju sin student i Sthlm och då kunde vi tyvärr inte åka upp och fira henne där så hon hade en studentfest nu för sina släktingar i Eksjö. Var riktigt trevligt och kul =)
 
Sen i måndags började jag jobba igen, alltså fyfan va de sög. Trodde de skulle vara lite slappt på jobbet nu när alla kom tillbaka från semestern men icke... lika stressigt som vanligt. Måste snart ta tag i mitt liv och börja söka annat, får en stor klump i magen när jag tänker på att jag kanske kommer vara fast där hela livet. Så jäkla dumt när man blir bekväm.. men ett litet tag till sen så måste jag hitta någon annat.
I helgen vankas de bröllop. De är min söta jobbakompis Metthe som ska gifta sig. Åh kommer bli så kul, älskar bröllop!
 
Lite bilder från Beckas studentfest =)
 

RSS 2.0