Tack älskling

Halva veckan ha gått, skönt!
I Måndags tro de eller ej så tog jag på mig träningskläderna och gick ut och promenerade. Och helvete vad jag blev svettig, vart nära på att halka sisådär 100 ggr också, livsfarligt! Men de roligaste av allt va att jag fick en sjuk träningsvärk efter de och den sitter fortfarande i. Fatta ni hur dålig min kondis blivit sen jag blev gravid? måste nog fortsätta gå ut och gå en stund varje dag annars kommer jag ju dö när jag väl ska föda.
Sen på kvällen mötte jag upp Emmy på A6 och shoppade lite =)
Igår hade jag mina fina "jobbakompisar" ( ingen av oss jobbar ju kvar längre) på besök. Fikade och catchade upp, va ju längesen vi sågs nu :)
och idag va jag och gjorde mitt efterlängtade löshår ( som va en födelsedagspresent av älskling)!!!! Happy. Så skönt att slippa mitt tunna fula hår och ännu skönare att slippa använda clips som jag ha gjort i typ 5 år nu ;)

FÖRE!
 
EFTER!
 
 

Efterlängtade fredag

Så va de fredag, dagarna går så sjukt snabbt. Även fast jag inte ens jobbar eller nåt nu så rullar dagarna på snabbt som fan.
Jag vill bara att denna kyla och äckliga snön ska försvinna nu. Vill ut och röra på mig/hitta på grejjer. Men tycker de är förjävligt att gå ut i denna kyla så stannar hellre inne. De är knappt att man vill ta sig från dörren fram till bilen.
Blir en liten ensamvarg i dessa vintertider. Men ska nog endå försöka ta mig ut sen en stund ialf, se hur länge jag klarar mig innan jag fryser ihjäl.
Sen känner jag mig dåsig också, väntar på att jag ska bli sjuk men de bryter lixom aldrig ut.
Min kära pojkvän är också dåsig. Han har ont i magen, ont i huvudet, sover dåligt, blir torr i munnen efter natten, är hungrig hela tiden, har ont i benen, ja helt enkelt allt de som jag har, har han också. Tror han är lite sympati gravid...  till och med för någon vecka sen så klagade han på att de värkte i hans bröstvårta!!!
snart kommer han väl känna sparkar i sin mage också. Haha alltså han är för söt min kille =)
 
v.27+5

På tiden kanske...

Jag är lite efter när de kommer till tekniska grejjer, eller inte lite utan väldigt mycket. Men efter mycket tjat från Mandas så ha jag nu skaffat mig en iphone 4. Åh jag gillar den, känner på mig att jag kommer sitta med den hela tiden nu istället för datorn :)
 

Lillens kläder!

Efter arbetsförmedlingen idag så gick jag en stund på stan. Och fan va tråkigt de är att kolla på kläder till sig själv nu när man är gravid. Hittade massa fina byxor och toppar men inget som skulle sitta fint på en som är gravid, byxor kan kan jag inte ens använda längre. Vill helst inte köpa gravid-kläder heller. Känns så onödigt för att bara använda de i någon månad. För tänker ju inte använda mina gravid kläder sen när ungen är ute.
Så tights och de tröjor/linnen som fortfarande passar här hemma få helt enkelt funka fram tills Bf. Tråk, jag som annars är ett litet kläd freak. Men kommer bli kul att shoppa sen när man gått ner sina kilon och magen inte är ivägen :)
Blir nu istället att man shoppar massa till bebben, finns ju massor av söta saker/kläder man vill köpa till lillen.
 
Här är lite utav lillens kläder vi köpt. Sen har v även fått lite kläder av mamma som mina bröder hade när de va små :)
 
 

Ge mig sol och LA

Jag har gått i ide. De är alldeles för kallt för mig för att gå ut. Man tappar typ andan av kylan, brr.
Har krypit ner i soffan med täcke och kollar på massa bra program på tv:n.
Tittade på The Hills för någon dag sen, och åh vad jag läääääääängtar tillbaka till LA. Det är ju ännu roligare att kolla på The Hills nu när man känner igen sig. Jag blir helt extas varje gång man få se när de festar på de hotellet vi bodde på. Alltså hade dom dykt upp där när vi va där så hade jag ju dött, på riktigt. ( är dock 98% säker att jag såg Brody Jenner i en bil, ååååååååååh så extas jag vatt)
 
LA är det bästa stället jag vatt på. Varmt och fanns massa kul att göra, vi missade att se/göra hälften av alla grejjer där. När vår plutt ha blivit lite större, så ska vi åka dit igen. Då blir de Malibu, kan ni fatta att vi missade åka dit?
 
 
 

Grattis!!!!!!

Idag är ingen vanlig dag för de är världens finaste pojkväns födelsedag!
 
Har precis vatt uppe och gett pojken frukost på sängen( haha, han låg som ett litet barn och väntade i sängen). Senare kommer hans familj hit och fira honom och ikväll ska jag bjuda honom på god mat på "En italienare och en grek".
                                                               
                                                                             <3

Leonard säger Hej

Jag lyckades fånga bebbson när han sparkade idag på morgonen. Givetvis va de dubbelt så mer sparkar efter jag stängt av kameran ( typiskt) men fick endå med lite på film =)
Så mysigt när han sparkar och ha sig. Jobbigt när de sätter igång mitt på natten ibland bara.
Tror nog vi få en nattpigg bäbis. Så måste passa på att sova nu så mycket jag kan innan han är här ;)
 
 

19:19

puh, trodde vintern va över... men icke, fyfan va de snöar! Jag orkar inte göra någonting när det snöar så mycket och bli trött för ingenting. Hinner inte mer än gå upp på morgonen innan jag känner att jag är trött och kan gå och lägga mig igen.
Well, jag och Mandas va ialf iväg en snabbis på Ikea idag och införskaffade oss ett litet skötbord. Vi ha ju inte så stor toalett så de fick bli ett mini. och även fast de är ett litet så är jag lite kluven på om det få plats. Vill verkligen ha skötbordet på toan. Gå ju ha de i barnrummet eller andra ställen i huset men nä, vill ha de på toan ;) så på nåt sätt ska vi göra så de få plats!

Ska bara ha mys med killen ikväll och kolla på sista säsongen av Tre kronor:
Imorgon kommer Emmy och Affe hit.Ska bli så kul att få träffa dom igen. Va ett tag sen nu :)

Magen v.26

 
 

All Saints

 
Har suttit och kollat igenom mina roliga filmer på youtube. Allt från festivaler, partybåt till flummiga videos med mina vänner. Alltså, hahah. Fyfan va pinsam man ha vart. Pinsamt att kolla på typ hälften.
Men denna är lika rolig varje gång. Jag och Johan va lite rastlösa påväg upp till Smögen, så det här va de roligaste vi kunde roa oss med! ;)

v25

Idag va de dax att träffa vår barnmoska igen. Allt såg bra ut. Vi mätte magen, tog blodprov och lyssnade på bebbens hjärtljud, han levde loppan i magen.. började sparka, flänga runt  och ha sig när hon skulle lyssna men efter ett litet tag hittade hon hjärtljudet. Så mysigt och skönt att få höra de och att allt va okej med plutten där inne. Kan fortfarande inte förstå att jag ha en liten liten människa i min mage :)
Pratade även lite om förlossningen osv.. och jag är ju så nervös och rädd inför det så vi bokade in en tid i början av februari då vi bara typ ska prata om förlossningen, sen har dom ett "möte" i aulan på Ryhov i slutet på februari där de också bara pratar om förlossning, så de ska jag gå på också.
Få hoppas att dessa möten lugna mig lite så jag inte istället bli ännu mer räddare :)
 
Är så spänd på att få träffa vår lille Leonard!
 
 
 

Ny fin jacka!

Va på stan idag för att hitta födelsedagspresenter till mina småbröder som fyller år snart.
Men hittade ingenting och jag orkar inte gå i affärer mer typ, blir helt svettig och jag bara känner hur blodsockret åker ner till noll och blir helt yr. Måste nog bli bättre på att ta mina järntabletter ;) om de nu ha med det att göra.
I vilketfall så hittade jag en för tidig fördelesedagspresent till mig själv istället.
Men nu är de slut med massa grejjer till mig själv. Nu ska jag prioritera viktiga grejjer till bebben istället.
Barnvagn, skötbord, babygym, sängkläder + massa små grejjer som blöjor, apotektsprylar, hygienartiklar, speldosa  mm står på listan till bäbis. I februari tänkte vi satsa på att försöka bli klar med det mesta.
 
Här är fina jenas jackan jag kom hem med idag!
 

Lite gnällig

Usch, jag har haft en redig skit vecka sen vi kom hem från Sthlm. Började med att jag kom på att jag glömt mina älsklings byxor på hotellet i Sthlm. Jag blev så irriterad. Det är dom enda byxorna som typ passar mig nu när jag är gravid och jag trodde aldrig mer jag skulle få se dom. Men efter massa stimm med personalen där borta så hittade dom mina byxor och är nu äntligen påväg hem till mig =), sen inte nog med detta så sover jag hur dåligt som helst på nätterna... sängen är stenhård vilket resultera i att jag får ont i ryggen sen så under natten så har bebben disco i magen också och de gör ju att man inte dirket kan sova heller ( fast det är mest mysigt). Sen börja arbetsförmedlingen krångal med mina pengar.. ja alltså jag bli GALEN!
Ja, helt enkelt massa små saker ha gjort denna veckan till skit. Men nu ha jag släppt allt och idag bokade jag faktiskt tid för hårförlägning!!!!!! Jag är så taggad. 30 januari så får jag äntligen långt och tjock hår :)
Jag är lite orolig dock för hur de kommer bli sen när jag fött barn, sägs ju att man tappar mycket hår då. Men jag ha pratat med massa folk som fött barn och som haft löshår och tydligen ska de inte vara några problem. Givetvis olika för alla och med min vanliga otur så tappar jag säker allt mitt hår....
Men hoppas de bli bra ialf :)
 
Ikväll är de fredagmys med pojken min. Vilket innbär god mat och Tre kronor ( är på femte säsongen nu)
 
 

Hej 2013

Så va de nytt år.
Har erat nyår varit bra? mitt va jätte bra. Började med i Söndags då kom Emmy hit och sov över sen på Måndags morgon drog vi alla + josef och Pillan till Sthlm.
Bodde på Clarion hotell, åt på god grekisk resturang sen åkte vi till Skansen och kollade när Peter Jöback och Carola sjöng sen vid 12 slaget skålade vi och kollade ut över hela Sthlm på alla fina fyverkerier. Himla mysigt =)
Mindre mysig va när vi skulle gå in till stan sen, jag fick så jävla ont i mina fötter + att jag va sjukt kissenödig. Måste ha sett ut som jag skitit på mig när vi gick där. Väl på hotellrummet när jag tog av mig skorna så va fötterna helt blodiga och hur svullna som helst, såg ut som någon hade pumpat upp mina fötter!
Men bortsett från de så va nyår jätte bra och jätte mysigt =) och det bästa va att få krypa ner i en skön hotell säng och vakna upp icke bakis och sen äta god hotell frukost ;)
 
När vi kom hem sen så invigde jag de nya året med att färga mitt hår i mahogny :)
Här kommer lite bilder från nyåret i Sthlm !

RSS 2.0