Dagens inspo

 
fin fina shorts, Vill shoppa idag.. är sugen på att införskaffa mig ett snyggt bälte + fina smycken och kanske även ett par shorts?

sol vind och vatten

Härliga sol som ville visa sig i några dagar och nu kom regnet igen. .. USCH.
Har haft mysiga dagar vid axamosjön tillsammans med Roy och Becka. Har äntligen tagit första dopp i Sverige på typ 5 år, har tillochmed vatt i vattnet flera ggr nu =) i Torsdags tog vi våra gummibåtar och paddlade ut i sjön, haha. Kul att glida runt där ute!
Igår låg vi och solade vid vätterstranden sen på kvällen åkte vi till Hånger och grillade med min familj. Sen följde lillbrossan Julle med oss till Jkpg och sov här tills idag. Eftersom de va dåligt väder idag så åkte vi istället och badade på rosenlundsbadet =) sen blev de pizza innan julle åkte hem igen.
Så haft mkt bra dagar med bara massa sol och bad, hade dock vatt ännu bättre om de kunde vara så minst 1 vecka till tills jag börja jobba... men men what to do.
Nu blir de mys här hemma i ovädret med min älskling!
 
kan vara världens skabbigaste bild på mig men Mandas är så söt så jag bjussar på den.
 

23/7

Nu har redan två veckor gått utav min semester, jäklar vad snabbt de går. Sikken tur har jag ju två veckor kvar! Fick en feting lön denna månaden.Jag gick ju över till Kongsberg i slutet av Juni ( kanske glömt berätta de) så de innebär dubbla löner i 2 månadr =), Ibland är livet bra göööött!
 
Well, någon som har något bra tips på nåt kul man kan hitta på de sista 2 veckorna?
Tänkte dra en weekend till paris eller London, men känns som de är lite sent påkommet. Så får nog bli något här hemma i svealand endå. Fan, bara de kan bli lite fint väder så finns de ju faktiskt massa kul att hitta på men just nu är fantasin noll pga att bajs-vädret.
Igår var vi ialf en sväng med Roy och Becka i Gränna och hade lite picknick vid vattnet, mys!
och idag har vi vatt en vända på stan och A6, hittade äntligen min efterlängade army jacka!
ikväll dra vi på bio för att kolla på cokcpit. Hoppas nu den är så bra som alla tjatar om =)
 
Denna jackan fick följa med hem idag=)
 

En liten tur till Visingsö

Jag har haft damp i 2 dagar nu  pga av de tråkiga vädret. Inte funnits nåt kul att göra så ha bara legat hemma i sängen och surat och inte orkat göra nåt alls.
Igår kväll var vi ialf hos Roy och Becka som var så snälla och bjöd oss på god mat. Sen kollade vi på Hostel 3. Skit bra är den, se den!
och idag va de ju fint väder ( som tur väl va, annars hade jag nog ruttnat här hemma) så då åkte jag och plutten båten över till visingsö, vill ju inte låta allt för gammal men hur fint är det inte där egentligen? kändes som man var utomlans. Vi hittade en jätte mysig resturang precis vid hamnen, där en kille spelade gitarr osv..  där satte vi oss ialf och käkade i solen =)
Sen strosade vi bara runt där och hade de gött! Ikväll kommer Becka och Roy hit så då blir de filmtittande igen =)
Hoppas på att de blir sola väder någon dag, för då ska jag åka och sola i Gränna, hittade världens mysigaste och finaste badplats där =)
 
well well.. lite pic från visingsö idag!
 
 

Roligheter!

Har haft två fullspäckade dagar, men de har bara vatt roliga saker.
Igår åkte vi till Liseberg tillsammans med min familj + Mandas familj. Jätte trevligt och kul men vi valde verkligen fel dag. Gothia cupen är ju nu så de va proppfullt med folk + fint väder vilket innebär typ 1 tim kö till alla karuseller. Jag åkte bara 4 karuseller på hela dagen, va lite surt.. men hade skoj endå. Slösade upp massa pengar på hjulen istället. Ska ta en vända till Liseberg i Aug igen då de förhoppnningsvis inte är så mkt folk.
och idag blev de Chappen tillsammans med Mupp och Affe. Vi åkte rånartåget, vaskade guld, var i indian byn, käkade tacos i Mexico, kollade på vilda västern show, åkte karusell, gick i affärer, fikade goda våfflor.. ja, vi gjorde de mesta. Hur skoj som helst, så mysigt att gå där inne =)
 
Lite pic från Liseberg!
 
och så lite pic från chappen idag.
haha, söta killar vi har =)
tur pojken vann som vanligt stor vinsten..( såg att chokladen gick ut om 1 mån,haha.Hjälp oss att äta upp den)
 

Wille på besök

Godkväll. Sitter här hemma och väntar på en skärckis som håller på att laddas ner.
Har vatt hemma i Hånger ikväll och lämnat av brossan + käkat lite med familjen. Min lillebrossa ha vatt på besök här sen igår. Så vi ha haft fullt upp här hemma, haha. Är helt slut. Vi har varit och spelat lite minigolf, bakat, hälsat  på Roy och Becka. Sen blev de Lördagsmys igår med donken och lite film. Idag gick vi en vända på Ikea och A6 och nu hittade vi äntligen ett nytt soffbord, jätte nöjd + en klädhängare till sovrummet så nu kommer träningscyken inte till någon användning mer. Nu behöver vi bara nytt köksbord + stolar för stolarna rasar ihop en efter en, livsfarligt på riktigt alltså, haha.
 
Nu blir de film med mannen min =)  Trevlig kväll på er!
 
I fredags va de fredag den 13:de så då böev de grillning och skräckiskväll med roy och becka =)
 
 
 

Öland/Hånger

I Tisdags bestämde jag och Mandas oss för att åka ner till Öland där min familj var ( på semester alltså). Vi åkte till Ölandsdjurpark. Kollade på djuren, de roligaste är babianerna, haha fulare djur går ju inte hitta.Sen blev de lite karusell åkning och spel på hjul =) På ett spel så vann jag en gosedjursorm, glad som fan blev jag för hur ofta vinner jag egentligen? men glädjen försvann lika snabbt när jag hittar en konstig fläck på ormen. När jag kollar nära så ser jag hur de kryper massa små små äckliga konstiga djur på den, gissa vad de va? SPINDELÄGG!!!!!!!
Fick panik och aldrig varit typ så äcklad någonsin, kändes som de kröp på hela mig sen. Fyfan, sämsta vinsten någonsin!
Well... efter vi gått där innne i flera timmar blev de sen en sväng till stugan där de blev käk och minigolf. Sen hem sent på kvällen för att sova i Hånger ( jävla, spökhus..kl 00.00 så ringer vår telfon i mitt rum 1 singnal och sen slutar det och sen igen 1 signal.. hur kan den bara ringa i mitt rum men inte i resten av hela huset? LÄSKIGT!)
Idag blev de fika med Mandas på pelli sen mötte jag upp Emmöö och så satt vi på pelli och snackade sen mötte vi upp Sanna och då förflyttade vi våra rövar och satte oss och fikade på cafe 18 :) Mycket fika och mycket prat, gillas!
 
 
Vår söta lilla svanslösa kisse som mamma har köpt =)
 

Bästa Smögen

Hemma igen efter 2 braiga dagar i Smögen tillsammans med mina idiotiska,galna,roliga och bästa vänner.
Jag fattar inte hur jag orkade med 1 hel vecka innan i smögen. Nu är jag helt död efter bara 2 dagar, haha.
Men åh, jag älskar verkligen Smögen. Mitt femte år jag va där nu, och man tröttnar då aldrig på de stället
Fan när jag bli rik någon gång så ska jag skaffa en sommarstuga där borta.
 
Här kommer lite bilder från schmakerna smögen!
 
Fler bilder kommer upp på fejjan sen =)

Hår inspo


Måndag igen..

usch va jag är seg. Hade den jobbigatse natten på länge. Somnade inte förens runt halv 3. Varmt i rummet, stressad över att jag måste sova, katterna som busar osv.. och när jag äntligen slumrar till så ringer herr gris ( johan alvarsson). Fick ju panik och trodde att de va klockan som ringde.. men ne, sen va de bara att försöka somna om igen. Sen kl 5 på morgonen ringer min klocka och då va de bara att pallra sig upp och åka till jobbet. Fyfan.. Zombie-jennie har jag varit idag. Helt seg nu. Skulle färgat håret och allt idag men tror inte jag pallar det.
 
I Helgen beger vi ialf oss mot Smögen. Kunde ju tyvärr inte vara med hela veckan pga att jag jobbar men jag får väl vara glad för de få dagarna jag kan vara där =) ska bli kul att få se alla igen!
 
va på en "Italienare och en grek" och åt plankstek med min man i lördags :) Älskar de stället!
Sen fick Elin gå ut en sväng, hon älskar att klättra i träden. Så fort man tar ner henne på marken så springer hon dirket till trädet igen och klättra upp och sätter sig där. Hon vill absolut inte gå ner därifrån. Min söta tjej!
 
 

RSS 2.0