så blev de vinter igen

Sitter här hemma och ha piss tråkigt. Mandas har åkt ner till Skåne idag, skulle egentligen följt med dit men jag mådde dåligt igår så blev att jag stannade hemma idag istället. BLÖ!

Igår kom ialf Mupp hit till Jkpg, som jag saknat henne. Blev såklart lite shopping och sånt där kul =)
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen leta reda på min kamera laddare. Varför försvinner den jämt? kan inte begripa hur saker bara försvinner spårlöst!
Jag och Mandas har kläder som är helt borta, fattar inte vad de kan ha tagit vägen. Jag blir helt tokig på sånt.
Söker:
Sweet t-shirt
Ramones t-shirt
Grå stickad tröja med luva
Ett svart/vitt randigt linne med några artister på
Rosa linne

Nehe, vafan nu ska jag ta tag i mitt liv.
Saknar redan solen...


Los Angeles/ New york

Alltså Big Brother ha ju flippat. Inte ens kul att kolla på när dom bråkar så mycket. Jag stör mig fan på ALLA detta året. Den enda jag tycker typ är skön då och då är Jimmi, Marcelo och ja, Rodney då. Men seriöst Sipan? fattar inte ens hur han få vara kvar i huset så som han beter sig. Blir fan så jävla arg på riktigt när jag ser honom. Fattar inte hur dom i huset kan hålla sig från att smälla till honom. Hade fan klappat till honom för längesen om jag varit där inne. Helt efterbliven alltså.

Men istället för att sitta och klaga på BB så kan jag ju berätta att Usa resan är bokad och klar! 15 Maj bär de av till Los Angeles där vi är i 1 vecka och sedan flyger vi vidare till New York och stannar där i 1 vecka. Herregud va jag läääääääängtar!!

Nu ska jag ut och ta en glass eller käka i de fina vädret med min man innan jag åker till jobbet :)

                
                          Inte länge kvar tills jag få se den berömda Hollywood skylten :)

WANT

Vad jag alldra mest vill ha nu är dom här skorna!
Alltså, åh, världens finaste. Vad hittar jag dom? någon som vet?
Nu är jag här igen..

Fan va jag har blivit dålig på att uppdatera. Men vet inte vad jag ska skriva om längre!
Det enda jag gör är att jobba typ, har dessutom fått förlängt i 3 månader till. Men nu är jag rätt less på jobbet. När mitt kontrakt går ut 1 Juni så tänker jag inte fylla i mer papper med förlägning. Orkar inte vara kvar, vill hitta nåt annat jobb. Så när mitt kontrakt går ut 1 Juni tänker jag inte börja leta nytt jobb förens typ Aug, alltid gött med lång sommar ;)

Well, imorgon går jag mot ljusare tider. Vilket inebär att jag ska till frissan första gången på typ 10 år och ljusa upp mitt hår. Tänkte bli mörkt blond. Sen när jag hittat exakta färgen jag vill ha så blir de löshår på de :)
Så säg Hej då till mitt mörka hår!

RSS 2.0