Brb

Woo, om bara några timmar bär de av mot flygplatsen! Sen åker vi äntligen till Egypten.
Ska bli så skönt med sol, bad och värme. Lääääängatar så =)

Ses den 4:de januari igen!



God Jul

God jul allihopa såhär lite i efterskott! Hoppas eran jul har varit bra.
Min har varit jätte bra.
Dagen innan jul åkte jag och Mandas hem till min familj i Hånger, sov över där och dagen efter for Mandas till sin familj i Eksjö och jag firade lite med min familj hemma. Fick massa kul, bla så fick jag och Mandas på våran 1 årsdag en resa till Göteborg med hotell och allihopa =) så roligt, längtar redan, haha.
Senare på kvällen kom Mandas och hämtade mig i Hånger och vi åkte tillbaka till Jönköping och firade med oss själva och våra katter =) fick en jätte fin klocka och jeffrey Campbell skor utav Mandas! åh, herregud. Jag ÄLSKAR skorna =)
Så min jul va mysig och jätte bra =)



Här är mina nya fina skor =)

sömnpratarN

Hade ett väldigt givande samtal med Mandas inatt..
Jag låg i sängen och försökte sova medans jag hörde Mandas snarka sönder hela huset

Jag: (knuffar på Mandas) kan du sluta snarka
Mandas: eh va? jag snackar inte skit

Jag börjar fnissa

sen fortsätter han
- Håll käften jävla kärring
Jag: vaa? va säger du?
- håll käften jävla gris jävel
Jag: pratar du i sömnen eller?
- ( han mummlar) tyst.. hållkäften..

Tur för honom att han pratade i sömnen säger jag bara, haha. va ju trots allt lite småkul endå.
Hoppas bara han inte drömde om mig!

16/12

Fredag och jag är ledig idag. Hade massa planerat som jag skulle göra idag men istället ligger jag här i sängen med migrän. Så jävla tråkigt. Hoppas de släpper snart!
Har ialf haft en trevlig vecka på jobbet, Anna fyllde år så då käkade vi alla pizza sen hade vi luciatåg på jobbet! Gabbi ( Mandas syrra) har även sovit hos oss i 2 dagar. Så veckan har gått snabbt tack och lov. Nu vill jag bara ha julafton. Shit, tänk att de bara är 8 dagar. Fy vad jag längtar!

Imorgon kommer herr Alvarsson hit, ska bli så kul att få se hans lilla face igen. Sen åker jag och Mandas till mormor och fira lite minijul med släkten =)

Nu ska jag gå och dränka mitt huvud i kudden igen och be en jävla bön till någon där uppe om att min jävla migrän ska försvinna...

Såhär ser jag ut nu förtiden.. var ju piss längesen jag visade kort på mig själv, känns de som ialf, haha.
Ser ut som f14 på bilderna men men.. påtal om f14 Mandas kompisar har precis erkännt att de tyckte jag såg så liten ut första gången de träffade mig så de trodde jag va 14 år, haha.

Bästa vinnaren idol!

Helt rätt att Amanda vann igår. Hejjat på henne sen första början. Så jäkla bra och alla hennes framträdanden har varit grymma. Tycker att hon är den bästa som varit med i idol sen de började, typ Agnes, Darin, Markus, Alice och alla dom kan ju slänga sig i väggen!

Ikväll ska vi ut och käka på en libanesisk resturang tillsammans med Josef och Pillan. Trevligt och gott =)
Denna helgen har vi verkligen inget planerat. Så skönt! ska försöka bli klar nu med alla julklappar och snart åker vi till Egypten också, åhå. Längtar ihjäl mig !!!. Solade solarium för första gången i mitt liv idag, haha. Lite småläskigt men man vill ju inte se ut som ett spöke när man är där nere!

                  

Nu ska jag äta peppakakor!

Trevlig Lördag på er =)

Lite bilder från helgen!

I Lördags hade Pillan och Josef inflyttning-förlovning och födelsedagsfest. Riktigt kul var det =)


Och i söndags kom mina småbröder hit och julbakade peppakakor och marsipan med oss!


Fler bilder hittar ni sen på fejjan!


2/12

Fan va sjukt att det redan är December. Minns att jag och Mandas gick och pratade och planerade julen redan i sommras och att vi började skratta varje gång baraför att vi gick och pratade om de 6 månader innan, men nu är vi ju här! Har gått galet snabbt alltså. Längtar jätte mycket till julafton =)

Och längtar jätte mycket tills imorgon också, då kommer Roy och Becka hit igen och sen på kvällen har Josef och Pillan födelsedag-förlovning och inflyttningsfest, kommer nog bli jätte kul! sen på söndag kommer mina bröder hit och baka peppakakor och marsipan med mig. Fullbokad helg igen, men sålänge det är roliga saker så gör de inte så mycket =)

Har fått en ny kamera av min snälla pojkvän, han ville inte ge mig en i julklapp för då tyckte han att de skulle vara så tråkigt att jag visste vad de skulle vara för något, haha, knäppis!. Glad blev jag iallafall. Velat ha en ny jätte länge.
Tog lite kort på julpyntet här hemma, var ju tvungen att testa kameran.

haha våran julgran är så ful. Dagen efter när vi klätt den och kom hem från jobbet så låg granen platt på golvet och alla kulor låg utspridda över hela lägenheten, jävlar katter! vi har fått klä om den typ 3 ggr snart. Skyller på att det är därför den är så ful fast måste endå säga att den är lite finare irl än på kort ;)



Har missat julkalendern! Är den värd att se?


RSS 2.0