solsolsol

Har legat ute i solen sen kl 10, min kropp är lagom seg nu.

Snart så ska jag iväg till jobbet, jobbar natt så slutar inte förens kl 2 imorgon. Men sen är jag ledig i 1 vecka. På lördag åker vi nämnligen till smögen ( typ samma gäng som förra året). Fyfan va jag längtar! vill åka nu.
Håller på att packa för fullt. Måste bli klar med min packning idag eftersom jag jobbar natten och sen dirket efter jobbet imorgon åker jag till Christian och kommer inte hem förens på lördag när vi åker. Fullt ös.

Men men, nu ska jag fortsätta njuta av solen och packa lite innan jag dra till jobbet!
Ha en bra dag =)

                                                   (Bjuder på denna skabb-bild)
    

One year and pregnant

Har ju glömt berätta att vi fått kattungar. De är våran kattunge som vi fick förra året som fick dessa två sötisar. Här snackar vi ung mamma.

Har döpt dessa två till Sara och Rickard. Dock kommer vi sälja dom senare, så är någon sugen så är de bara att hojta! :)


Värmeslag

Fyfan vilken varm dag. Har typ bränt ihjäl mig. Men jag ska inte klaga.. hellre röd som en kräfta än att vara vit som en fiskmås.
Har även jobbat från 14.30- 21.00 och sen va jag och sa hejdå till Annöö, hon åker till Nya zeeland och är borta i ett halv år. Usch, hatar att säga hejdå, var inte långt ifrån att tårarna kom. Alltså jag kommer fan sakna ihjäl mig efter henne.
Nya zeeland är dessutom mitt drömland så ni kan ju gissa vem som är avundsjuk ? vinner jag massa fina pengar så far jag ner till Annöö på dirketen!! (åh, va underbart de hade vatt).
 
                                                 Ta hand om dig bästaste poo!
   

Midsommar

Hej på er!
Idag har jag och Mandas haft världens seg-dag ( bakisdag). Gårdagen blev jätte lyckad. Vi åkte ut till en stuga en bit utanför Jkpg. Där vi va 15 personer och firade midsommar. Vi var där redan vid kl 2 så de blev god midsommarmat, grillat på kvällen och även tårta och sånt därnt gott.
Blev även lite kubb, baseball och krocket spel. Riktigt kul! gick även och plockade blommor och satte upp en midsommarstång ( har ialf nu konstaterat att Mandas inte är någon höjdare på att plocka blommor. haha)
Vi sov över där också i deras gäststuga tillsammans med Josef och Pernilla. Mysigt!

Hoppas ni också hade en bra midsommar =)

Lite bilder från gårdagen!

Ny favorit

            

Härlig Onsdag

Igår va jag på introduktion ( inom omsorgsförvaltningen- grupbboende+ personliga assistenter) på Figy! kändes lagom konstigt att sitta vid skolbänkarna igen. Sjukt tråkigt de där med introduktion. Bara sitta och lyssna och lyssna och anteckna. Nej tack, jag är då inte redo för att börja plugga än. Glad ialf att jag hade Simon med mig hela dagen, blev ju lite roligare då och att öva lyft och vändningar var faktiskt ganska kul denna gången. haha. vi sög. Tur jag inte ha lyft i mitt arbete.

Ikväll blir de födelsedagsfirande at Johans place och senare på kvällen blir de Jkpg och hem till Mandas.
Snaaaart Midsommar också, har jobbat typ 3 år i rad nu varje midsommar så känns riktigt gött att man är ledig nu. Vi ska vara ute i en stuga utanför Jkpg med Mandas kompisar och fira. Blir nog riktigt kul =), måtte de inte regna bara!

       

Johan önskade sig ett födelsedags-inlägg

Idag är ingen vanlig dag utan Herr Gris födelsedag!

En snygg gris är han!
Svårt att välja ut bara en bild på skönheten eftersom de finns så många bra, haha =)


Grattis fis!

kvällsinlägg

Helgen ha jag spenderat i Växjö med Christian. Vi har äntligen fixat mina tv kanaler. SÅ gött, har ju inte haft några tv kanaler sen jag flyttade in i Dec. Va så gött att få kolla på tv igen och slippa glo på allt genom datorn, och jag hade alla kanaler man kan tänka sig typ. Mest glad blev jag över att jag hade kanal E! himla gött alltså.
Har mest tagit de lungt i helgen. Käkat ute och gått på stan typ. Kom på i Lördags när jag va så sjukt ratslös att de faktiskt inte finns direkt någonting kul att göra i Växjö. Ringde tex mamma och frågade om hon visste något kul man kunde hitta på i Växjö , hon tänker en stund sen säger hon " ne.. jag kommer faktiskt inte på nåt, åk till slottet vetja och kolla lite där" haha ni hör ju?. Finns ju inga dirket roliga nöjen och Växjö ligger dessutom inte nära till någongting. Allt ligger så långt bort känns de som. Men men, visst, Växjö är en mysig stad så ska väl inte klaga allt för mycket. Men att bara gå på bio, käka ute, gå på stan och typ bowla börjar bli lite tröttsamt.

Idag drog vi ialf till Hånger och grillade med min familj ( nu är de värsta momentet över, haha).
Jobb imorgon så nu väntar sängen.

Godnatt!

Film från Siesta!

Härlig Onsdag

     

Nyss varit och kollat på balen! Gud, tänk att de va 3 år sen vi gick. Helt sjukt. Känns som de va igår typ.
Orkade inte stanna och kolla på hela. Va mest där för att titta på de små liven, Pyttrik och Johan. Så stiliga dom va.

Nu blir de käk och så ska jag bläddra igenom några gammla avsnitt av BB, få ju inte nog utav de!

Vilket äventyr

Haft en trevlig dag tillsammans med Annöö.
Vi skulle vara duktiga och åka ut med båten och fiska. Johan uppmanade oss att inte göra de eftersom det blåste så mycket. De sket vi i ( dumt gjort). Vi krånglar med att få ut båten och när vi väl lyckats med det så får vi paddla som fan för att båten inte ska blåsa in till vassen. Att fiska kunde vi glömma vi hade fullt upp med att få båten att inte åka in i vassen.
Till sist gav vi ialf upp och lät båten åka in mot vassen. Så vi fikade lite och tog de lungt. Sen va de kört, när vi skulle paddla vidare sen så satt båten fast och de blåste som FAN. Vi kom ingenstans och vi åkte längre och längre in i vassen. Annie paddlade så hårt att hon flög baklänges i båten, haha. Benen stod rakt upp i luften och hinken låg hon på så den va typ platt, haha.
Fick nästan sån panik efter ett tag att jag va nära på att ringa mamma och be henne fixa så vi kunde komma härifrån, ringa brandkåren, polisen eller vad som helst.
Men sen tog vi i som fan ( skrek som vi födde barn typ) och bara körde tills svetten rann. Sen kom vi äntligen ut från den äckliga vassen ( tog typ kanske 40 min) och då paddlade vi in fort som fan till land.

Jag är helt slut nu! Ni som vill ha ett jobbigt träningspass så kan jag ju tipsa om att åka ut och paddla båt när de blåser. Lär ha både träningsvärk i armar, ben och rumpa imorgon. Jisses.

Nu i efterhand önskar jag att jag haft kameran med mig så jag kunde filmat hela händelsen. Haha.
Just de, vi fick ingen fisk... vi kom istället hem med ett söndrigt fiskespö, en söndrig hink och nästan 2 åror mindre.

                                                                  Hej jag lever!
              


take me back

Får typ gåshud när jag kollar på dessa bilder.
Usch, snuskigt bra va deras spelningar!

Eftersom min kamera är sämst så fick jag knappt några bra bilder från Dada Life och Rebecca och Fiona från Siesta. Men hittade några andra bra bilder istället från Rockfoto.
Underbart!

DADA LIFE!


haha, jag och Mupp längst fram ( usch...)


Rebecca och Fiona!

Trevlig Lördag på er!

Idag åkte jag, Christian och Mupp till Ullared. Hittade faktisk rätt mkt fint där denna gången.
Men nu är jag helt slut. Stirrat runt som fan hela dagen och nu ha vi äntligen inrett Mandas sovrum ( eller ja, jag ha gjort de) haha, blev väldigt tjejigt men det får han leva med!

Btw, Igår kollade jag och Mandas på "The Human Centipede" Kenza tipsade om den för någon dag sen. var tvungen att kolla på den och FYFAN va den va bra. Sjukt obehaglig och jag kan inte sluta tänk på hur de gick för den stackars flickan i slutet. Vill att uppföljaren ska komma ut nu! Lätt en av de bästa filmerna jag sett. Ni måste kolla på den om ni inte redan har gjort de !

Nu har jag och Mandas hoppat i våra nya " one piece" ( sjukt mysiga) och ska mysa framför en film!

     

(För er som inte riktigt hänger med så är Christian och Mandas samma person, haha)

Man Down

   Tror detta är den bästa låten Rihanna ha gjort. Både videon och låten är sjukt bra! 
   Sen att hon är sjuuuuukt snygg i denna videon gör de ju inte sämre!


   

1 månad med knorren

   
                                                                  <3

  

Siesta 2011

Tillbaka från helt sjukt roliga dagar i Siesta. Fan va underbart de va. Vill tillbaka.
Alltså Dada Life och Rebecca och Fiona körde sönder. Aldrig vatt på såna bra spelningar typ. Jag dog fan. Måste lätt åka och se de igen. Så ni som inte va där, tyvärr ni missade verkligenn något helt SJUKT bra! Dada Life gjorde dessutom sin entre i helikopter. Sjukt, aldrig dansat mig så svettig någonsin typ.
Kollade även på Håkan, Adam tensta, Wolfmother, Smk, Twin Atlantic mm.
Träffade även på jackie, Amir, Rosanna och Yosef. Som den bloggnörd jag är så höll jag på att dö av lycka!

Fesivaler är fint. Men blir nog inte Siesta nåt mer. Känner mig som en mamma där typ, haha. Alla är typ 95:or eller 94:or man träffar där. Men träffade ialf massa fint folk!

Måste även tillägga, badhuset i Hässleholm?! är det ett skämt eller? haha. Där byter man tydligen om tillsammans med killarna. Känndes ju lagom weird. Jag trodde stenåldern va förbi?

Hade ju de perfekta festivalvädret också!


Happy!


Sprang på Adam Tensta också!


Rebecca och Fiona!


Dada Life!


Mys i bilen med min mupp


RSS 2.0