Tutt - grisen

Igår hade jag världens snällaste bäbis här hemma, han sov och sov, började nästan tro att nåt va fel först.Men han var väl antagligen bara trött :)
När Mandas kom hem från jobbet så åkte vi och storhandlade för första gången med Leo, gick jätte bra även fast han gnällde till då och då och sen åkte jag och köpte blommkorgar som hänger fint vid vår ingång nu. Ser lite hemtrevligare ut.
Idag har jag istället en gnällig och skrikig bäbis hemma, han vill bli ammad hela tiden och när han väl somnar och jag lyfter bort honom så slår han upp sina stora rådjursögon och lägger av med ett gallskrik och då är de bara att lägga tillbaka honom och ge han ännu mer mat. Sådär har vi hållt på sen typ 7 imorse, GÄSP!!!
Men samtidigt är de ju bara för mysigt när han ligger där och goa. Hade tänkt åka över till Roy och Becka senare men med detta matvrak som vägra släppa tutten så blir de nog en hemmadag igen. Vi få se vad lillen ha för plan för dagen!
                                                     
                                             Min fina skrutt för typ 2 veckor sen...
 
                                               och min fina skrutt i förrgår, jäklar vad han växer =)
 

Grattis alla mammor

Så börjar helgen dra sig mot sitt slut. Imorgon är jag och lilleman själva igen, går jätte bra att vara själv med honom. Men skönt när Mandas är hemma så han kan avlasta lite så man hinner duscha och skita  och lite såna saker, haha ;) blir så stressigt när man är själv.
 
helgen har vatt mys ialf. Igår när Mandas va hos frisören så passade jag och lillen på att gå på stan (  vi skippade alla rulltrappor, gick bara på nedervåningen. ) och på Gina hittade jag äntligen mina efterlängtade shorts och de satt som smäck, äntligen! jag trodde jag skulle få gå i långbyxor hela sommaren ;) har dock inte hittat någon bikini till i år, köper alltid en ny till varje sommar men denna gången få jag ha samma som förra året! På kvällen myste vi hela familjen med pizza och film :)
idag har Zoltan, Mickan + hennes bäbismage  och deras flicka Nellie varit på besök och hälsat på Leo, trevligt :)
sen är de ju morsdag idag, min första hihi. Ska firas med god mat ikväll (lövbiff,  potatisgratäng och tzatziki )

Bara jag som är rädd för rulltrappor?

Idag tog jag mig i kragen och åkte och shoppade med lilleman.
Hade velat gå på stan idag men hade värsta i-lands problemet och de är att de nästan är rulltrappor i varje butik inne i stan. Barnavdelningen på h&m, kappahl, lindex och åhlens ligger på övervåningen och man måste ju då åka rulltrappa och jag är livrädd för att åka rulltrappa med barnvagn, så klantig som jag är skulle jag säkert tappa barnvagnen. största rädslan!!!
Tycker de är ganska dåligt att alla barnavdelningar ligger på övervåning. Finns ju hiss i vissa butiker men de är jag också rädd för att åka. Mamma sa att hon skulle övningsköra med mig i rulltrappor med barnvagnen ;) haha. I vilketfall så skippade jag då stan pga det och gick uppe på A6 istället, där finns de inga rulltrappor ( Gud jag låter ju typ knäpp nu). Men blev endel shopping till Leo, han behövde lite sommar kläder. Jag roffade bara åt mig 2 linnen och 2 amnings Bhar. Annars hittade jag ingenting. Jag vill ju ha ett par snygga shorts!!! Men hittade inga Och när jag väl hittade ett par så fanns de inte i min storlek, mina gravid - lår vill inte ge med sig. Saknar mina gamla ben!! 
Lillen och jag mötte även upp pappa Mandas och käkade lite :) han va så snäll hela tiden under våran 4 timmars shopping, sov typ hela tiden! :) 
nu sitter vi ute och göttar oss i solen!!
 
så fin han kommer blir i sommar med sina nya kläder!
 
Detta ( tråkiga)till mig fick jag med hem...sen köpte jag även två nya t-shirtar till mandas! :)

Växer så de knakar

Igår så började mandas jobba, han har fått jobb på arbetsförmedlingen :) så nu på dagarna är jag och plutten själva hemma! Men de funkar fint. Är glad att jag fick ha Mandas hemma 1 månad istället för 10 dagar. De första 10 dagarna var ju de som var jobbigast. Nu har vi kommit in i rutiner här hemma och lilleman sover för de mesta :)
igår va mormor och morfar och hälsade på och idag var vi iväg till BVC, nu väger han 4300 och är 58 cm lång. Jisses vad han växer min skrutt <3
 
nu tänkte jag krypa ner i soffan och sova en stund, piss väder idag ju
 
har plockat ur mitt löshår nu så mitt vanliga hår är helt skabbigt och slitet nu :( tänkte ta och färga de nästa vecka ialf så de blir lite fräschare!
 
Såhär gulligt ler han efter han kissat i sängen ( läckte visst från blöjan)
 
Min sprattel bäbis som tränade sin nacke igår

Söndags fix

Söndag idag vilket innebär en stor städ dag. De ser förjävligt ut här hemma. Ingen ordning på någonting och tvätt överallt, vet knappt vad soM är det rena och de smutsiga. Allt är huller om buller här hemma. Så måste säga att de är skönt att de är dåligt väder idag så man inte behöver ha ångest för att man är inne idag! 
Igårkväll va vi över hos Roy och Becka och kollade på Eurovision, shit va dåligt de gick för Sverige! Trodde ju endå att vi skulle komma bland topp tio. Men Danmark va jätte bra och även Grekland och Rumänien tycker jag :)
 
över till något annat.... Idag blir plutten 4 veckor! Herregud vad snabbt de går, stora killen. 
Mammas hjärtegull💙
 

Mys fredag

igår hängde vi ute i de fina vädret hela dagen! Klippte vår gräsmatta för första gången, jisses så jobbigt de va med min sämsta kondition! 
På kvällen kom Josef och Pillan över och grillade . Blev inte någon lyckad grillning då köttet av någon konstig anledning va rött hur mkt vi än grillade de + att i en av mina köttbitar kom de något äckligt slemm, typ som snor. Fyfan man tappade matlusten direkt!!!
 
snart blir de att gå ut i solen igen och i eftermiddag ska vi till Roy och Becka och kolla in deras nya lägenhet :)
Trevlig fredag på er!

Klick

Dom här skorna är ju nästan ett måste nu till sommaren, till ett par slitna shorts och ett sommrigt vitt fint linne :) sååååååå snyggt!!!
Helt kär i skorna :)
 
 

Tiger bäbis

Har ni sett någon sötare tiger än den här? 
de har minsann inte jag ;) åh han är bara för söt mitt älskade hjärtegull!
dessa små oskyldiga hundögon, SMÄLTER!
tigern visar stolt upp sin mjölkiga tunga ;)

Tack säger Leo

Idag fick Leo paket från san Francisco av gulliga Emmy! Super duper söta kläder låg där i :) 
Han blir så bortskämd med massa fina grejer lill killen! 
Här kommer lite bilder på grejer han fått de senaste dagarna, utöver detta har han även fått en massa fina kläder och söta nallar som nu står så fint i hans säng som han förövrigt sov i helt själv inatt. Han har ju annars sovit mellan mig och mandas, men han är ju stor nu så tyckte han skulle få prova sin säng och de gick jätte bra, 4 tim sov han innan han vaknade för mat :)
och idag på BVC så visade det sig att han nu är 55 cm lång och väger strax över 4kg. Stolt blir man ;) förra veckan vart de lite minus för vågen visade inte att han hade ökat i vikt, antagligen pga att jag hade mjölkstockning, men nu så jäklar visade han att han blivit biff ;)
usch vilket rörigt inlägg detta blev känner jag! 
Men som sagt, tack för alla fina presenter ni skämmer bort honom med <3
 
Dom här fina kläderna fick han av fina Emmy idag! :)
 
Sin första leksak fick han av Johan, Daniel och Edvin! Trycker man på djuren och traktorn så kommer de ljud och melodier :) 
 
Den gulliga bjällran och de sjukt söta stickade conversen fick han av Metthe, Anna och Audunn  :)

Stora killen

Oj, dagarna bara rusar förbi. Idag blir vår älskade skatt redan 3 veckor. Shit kändes som han kom igår samtidigt som de känns som han varit med oss hur länge som helst! 
igår hade vi besök av Anna och Metthe som va och kollade in Leo :) så kul att träffa dom igen! 
sen på kvällen åkte vi hem till Värnamo för att grilla med familjen! Leos första långa biltur, han sov dock hela tiden så de gick bra :) 
sen på hemvägen åkte vi förbi en snabbis så han  fick träffa Johan och Daniel igen och även Malin, Linnea, Linn och Moa :)
idag är jag världens slitnaste mamma, palla knappt lyfta röven från soffan! 
 
leo i sin nya babygunga. Som både gungar och spelar musik. Han älskar den :)

8 maj

Vart är de fina vädret idag? Hade de inte lovat strålande sol idag också? Typiskt! 
Här hemma ligger vi fortfarande kvar i sängen, här får man passa på att sova så mkt som möjligt när Leo gör de också :) men ska snart ta tag i idagen. 
Igår kväll fick vi besök av mina bästa vänner Johan, Daniel och Edvin :) som jag saknat dom! Vi grillade, sen tog vi en kvällspromenad i de fina vädret och sen blev de såklart massa mys med Leo :)
 

7 maj - våran dag <3

Dessa två veckor som Leo varit här har varit lite extra jobbiga! Tog tag innan amningen fungerade ordentligt, kunde knappt gå på 1 vecka,  fick mjölkstockning en dag och låg med 40c feber, när väl febern släppte så fick vi avliva Nicke och som grädden på moset så får man ju inte den sömn man behöver på nätterna. 
De är så otroligt tomt utan Nicke här hemma, man verkligen märker att något saknas oss, tycket mest synd om Elin som är ensam nu. Men är så glad att vi har Leo för då har de blivit lite enklare  att släppa detta. Räcker med att titta på honom så blir man glad. Även fast man saknar denna lille katt så mycket, trodde inte de va möjligt att man kunde sakna ett husdjur så mkt! 
 
Men till något roligare, idag firar jag och min underbaraste och finaste kille 2 år. Två helt underbara år. Kunde inte hittat en bättre kille, så lyckligt lottad som fick honom :)
vår dag firas med besök av herr Johan,Daniel och Johanna ikväll som ska träffa lille Leo och så blir de grillning i fina vädret :)
 

Saknad...

Vår älskade katt fick tillbaka urinstoppet, så igårkväll fick vi göra de svåra beslutet om vi skulle avliva honom. Och eftersom han inte blev frisk sist så skulle han antagligen inte bli de nu heller. Sist fick vi ge 8400:- för operation och nu när vår Leo är här så är de inga pengar vi ville ge igen och definitivt inte när de garanterat inte gör han frisk heller, så vi avlivade honom hos veterinären igår och de sa att vi gjorde helt rätt beslut. Han va så pass dålig, kunde inte gå eller någonting, orkade inte kela. 
Vi har precis vart ute och begravt honom. Mandas har gjort de så fint till honom. I hans kista så la vi hans favorit leksaker ( en glasspinne och två gummi bollar ). 
Usch jag har gråtit non stop sen igår morse, har inga tårar kvar och känner mig blind. Har typ inga ögon kvar :( vår fina fina Nicke. 
Vila i frid älskade vän <3
 
sista bilden jag tog på mig och Nicke igår 

Sjukling - mamma

vilken hemsk natt, inte pga Leonard för han har sovit så bra så men jag har åkt på mjölkstockning. Fick så mycket frossa och feber inatt att jag vart helt borta i huvudet, riktigt hemskt och helt seriöst så känns de som mina bröst ska explodera vilken sek som helst. 
De som är så fint väder idag, och jag få spendera min dag i sängen. Hoppas att detta släpper snart, palla gå på antibiotika. 
Ja, de här med amningen är verkligen ingen dans på rosor måste jag säga. 
 
Igår var ialf mamma och min lillebror över här en stund, sen tog jag faktiskt första långa promenaden med pluttisen :) 
Såhär trött är vår lilla älskling nu, han bara sover och sover :)

RSS 2.0