Söndagsmys

Vart är de fina vädret som skulle komma? vafan, måste ju hinna få lite färg innan Usa, vill ju inte gå och blända folk med min vihet. Får väl åka och sola solarium annars. Men hade ju varit gött om den riktiga sol varmen ville komma snart.. som de lovat!

Ialf, igår va vi i Eksjö och firade Mandas mamma som fyllt år sen på kvällen va Roy, Becka och Gabbi här. Vi drack lite, käkade gott, spelade spel, sjöng singstar mm, himla trevligt =)
Idag blir de bara en slappis dag med flöt- pizza, snacks, film och sånt mys.

Måste bara visa mina skor som jag fick av Hala ( Mandas mamma). Alltså jag har letat ÖVERALLT efter såna här skor. Kollat i alla sko affärer som går att kolla i, kollat på internet osv ... Sen visade det sig att Hala hade exat såna skor som jag ville ha, och hur snäll är inte hon som ger bort dom till mig? åh, blev så glad. Ska använda dom hela tiden=) Tack Hala!



fina ryggan

Denna äckligt fina väska har dom fått in nu på Modekungen.
Hade de inte varit för att vi åker till Usa snart så hade jag köpt den på en gång. Den väskan jag har nu har jag använt typ varje dag i 2 år. Verkligen dags att jag köper en ny snart, den jag har nu börjar väl lukta mögel när som...



Fullbokat var de ja

Ligger här hemma och degar. Min man är iväg och tittar på en bil åt mig. Måste ha en bil snarast så jag kan ta mig till jobbet. Nu får ju Mandas hålla på att köra mig fram och tillbaka, haha.. stackarn.

På Torsdag blir de frissan.. hon ska fortsätta färga de ljust. Hoppas att jag få den blonda färgen jag vill ha nu så jag slipper hålla på att färga de mer. Vill bli klar med färgen så jag kan sätta i löshår. Fundera dock på att låta håret solblekas under sommaren och sen sätta i löshåret, för löshåret kommer ju annars slita en del när man solar och badar.. men aah, jag är otolig ju.. fast får väl vara otolig ett tag till. Vill ju inte se ut som en jävla häxa i huvudet.

Sen på Lördag blir de lite Valborgsfirande. Jag jobbar ju på Måndag till sent på kvällen så tänkte ta och fira de till helgen istället =)
sen helgen därpå dra vi till Götet och bor på finfina hotellet och sen helgen efter de blir de att packa och sen dra vi till USA!!!!! I'm so excited :)

Var hemma en stund igår och firade lillbrossan som fyllde 11 år.
Vi har fått massa kattungar igen och jag vill som vanligt ha allihopa. Usch, så söta.
Få värsta dampet när de är så små och gulliga!


Den nya bikinin !

Har äntligen införskaffat mig en bikini.
Beställde först en jätte fin bikini från Ellos. Satt hemma och väntade på den hur länge som helst men de kom ingen. När vi ringde för att kolla vart den tagit vägen sa dom att de missat att skicka den och att bikinin nu är slut!!!!! alltså ingen vill nog veta hur mycket jag kokade av ilska här hemma. Vilka jävla nötter. De bad typ inte ens om ursäkt. Usch få snespel på sånt.
Hittade nu ialf en fin neon-rosa bikini på new yorker! Mkt finare än den jag tänkt beställa från Ellos ;)

Som sagt den är neon-rosa men de syns inte på bilden! Vill bara ha sommar och sol nu så man kan börja använda den :)

Påskhelgen

Så va påskhelgen över..
Min påsk va jätte bra. I fredags målade vi påskägg, bakade  påsk chokladbollar och sen letade vi efter påskägg här hemma, även katterna fick varsitt med massa kattgodis i =)
På Lördagen sen kom Mupp och Affe hit. Vi lagade god mat och förfestade lite här hemma innan vi drog vidare till Slivers/Harrys, kulkul! dock FÖR mkt folk. Elmia är ju också så de va helt packat med folk på dansgolvet. Vid typ 1 redan blev vi lite halv sega, haha. Så vi drog hem igen.... Snacka om pensionärer vi blivit! Men hade en riktigt bra kväll endå :)
Igår degade vi framför massa filmer hela dagen och käkade pizza och skit.... Love it =)

äggmålningen urartade visst lite...



LA

ojojoj va pepp jag är på Usa nu. Speciellt LA. Vi har bokat ett så bra hotell. Hotell Roosevelt. De ligger vid typ hollywood skylten och i smeten av alltihop.
Kollade på tv serien " Lyckan i La " i Tisdags och då fick man se när tjejerna gick till det hotellet och firade nyår. Blev ännu mer pepp när jag såg att de va ett sånt populärt ställe. Kollade lite nu på intrnet och tydligen är de rätt många kändisar som brukar hänga där. Tex, Brody och hans tjej Avril och typ Audrina mfl... Alltså jag som är världens största The Hills fan kommer ju fan dö om jag ser Brody eller Audrina.
Men med min vanliga tur kommer jag väl inte se någon. Men fan va pepp jag är. Vill åka nu!!
Känns som det är de enda jag kommer skriva om tills vi åker, haha.

fast nä.... ska ju försöka skriva om något annat! som idag tex, så ska vi ha en hemmadag då vi målar påskägg, bakar och sånt mysigt =) Är dock så less på att vädret blev så kasst. Jag som ville grilla imorgon!!

Lite bilder utav hotellet =)

Inspo



Vill ha allt på bilderna. Kläder. hår. skor. väska. strumpbyxor..

Glad Påsk!

Åh sista dagen på jobbet idag sen tar jag lång helg. Ska bli så jävla skönt.
Är så less på jobbet nu, är så fruktansvärt segt. Vill bara spy på de. Men har ju Usa resan att längta till så det är väl bara att bita ihop ett tag till.

Påsk till helgen också. Tycker påsken är rätt mysigt faktiskt. Mupp och Affe kommer upp hit på lördag för lite partii partii =) va längesen jag och mupp festade ihop nu så vi har några månader att ta igen tillsammans. Haha, kan ju sluta lite hur som helst om jag känner oss rätt!
Vad ska ni andra göra för kul i påsk?


       
           Jag och mupp på partybåten för 2 år sen. SHIT vad tiden går snabbt. Kändes som igår typ!


RSS 2.0