Borta bra men hemma bäst

Nu är vi hemma från smögen igen, kom hem i fredags och åh så bra vi haft de. 
Vårt hotell låg precis på smögenbryggan och vi hade havsutsikt, så fint... Och man blir ju som vanligt lika impad på alla båtar! Nästa år tänker jag minsann också ha en fin båt :) 
iallafall när vi kom fram i onsdags så packade vi in sen gick vi direkt till mina kompizzzar som hyr hus nu i smögen och hälsade på dom sen gick vi alla och åt på en mysig resturang, hur trevligt som helst :) när de drog tillbaka till huset för att festa så gick jag och min lilla familj en liten promenad längst bryggan. Sen drog vi till hotellet och kollade på film. Stackars Leo fick ingen ro i kroppen den natten. Han vaknade hela tiden och grinade och vi alla va helt döda på morgonen sen.
Torsdagen började ialf med en frukost på ett fik ute på bryggan,sen strosade vi runt i affärer ( verkligen inte barnvänligt någonstans, kom inte in med barnvagnen i en endaste butik. Trångt och massa trappor, lite lätt frustrerande alltså ) sen promenerade vi upp till värnamofolket, skulle spela minigolf men va ju såklart stängt. Haha så typiskt när vi för första gången på dessa 4 år äntligen fick med alla!
blev istället en fika på bryggan :) på kvällen sen bjöd mina kära vänner oss på hamburgare uppe i huset. Lillen vägrade dock att sova så när de blev mer fest i huset fick vi traska tillbaka till hotellet, satte oss på balkongen och myste :)
fredagen va de dags för hemfärd så vi gick upp till huset och sa hejdåååå till alla och sen käkade vi god fisk innan vi drog hem!. Man får ju inte lämna smögen utan att ha ätit fisk ;)
Stackars Leo, så mkt nytt och massa nya ansikten... Han fick inte direkt någon ro dessa dagar i smögen och när vi kom hem så grinade han sönder men nu är han sitt gammla goa jag igen :)
 
svin bra  i smögen,den platsen slår nog de flesta. Alltid lika kul och underbart där! 
Här få ni en rehjäl bildbomb !!
 
onsdagens bilder!!
 
Torsdagens bilder!!
 
Fredagens bilder!!

Kommentarer
Postat av: mor

hÄÄÄÄRLIGT!!!

2013-07-08 @ 08:43:33
URL: http://mintradgardpaklippan.blogspot.se/
Postat av: Malin - Collins mamma

Vad härlig liten semester!! :) Så fin liten familj ni är!

Tack så mycket! Vi ska verkligen njuta ;) Tönk, snart är sommarn över och våra grabbar helt plötsligt ett halvår gamla. Det går sååå fort :)

2013-07-08 @ 13:46:09
URL: http://malinsu.blogg.se
Postat av: Tina

Jag ser att du hittat min peruk! Hihi. :) Ser ut att ha vatt harligt!
Kram

2013-07-09 @ 13:28:36
Postat av: eva gunnarsson

Härliga Smögen! Så kul för er att träffa hela gänget
umgås och ha kul tillsammans.
Den lille prinsen var så söt i sin sjömans jacka.
Sen ska han givetvis ha shorts det är ju sommar.
Det finns barn glasögon att köpa till de små.
Japp borta bra hemma bäst, men det vet man inte förrän man kommer hem. Man måste se som om, annars blir livet fattigt på upplevelser.
Vi åker till Marstrand onsdag--- endags utflykt.
Puss kram må gott/ Eva

2013-07-09 @ 21:57:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0