Förbannad!

Fyfan va upprörd jag är nu! Kom precis hem från vetrinären, Nicke och Elin skulle kastreras. Elin har ju snea ben och ser lite konstig ut när hon går/springer. Hon har verkligen inte ont och lider inte utav de. Hon är precis som alla andra katter fast med snea ben. Men när vetrinären kollade på Elin så tyckte hon inte att de är bra att kastrera henne, utan kom med förslaget att AVLIVA henne altenativ amputera benen. Jag ba WHAT? jävlas kärring, jag blev så chokad att jag började lipa när hon sa det.
Hon sa att hon lider eller kommer att lida utav de. Men de är väl förfan inte hon som bor med katten hon ser ju inte hur Elin leker och busar varje dag. Hon skrev ut smärtstillande tabletter som vi ska ge Elin. Men varför ska vi ge henne de? hon har ju inte ont ? Man märker ju på en katt om den har ont eller lider och de gör knappast Elin ( inte idagsläget ialf). Alltså de bara kokar i mig, tänker väl förfan inte göra mig av med Elin när hon mår BRA!
Bokade in en dag då Elin ska röntgas men ska avboka den sen, tänker fan inte besöka det djursjukhuset igen.
Sålänge hon mår bra, är frisk och pigg så får hon leva. Tänker inte göra mig av med min "vyssan Lull".

Ska ringa och prata med en annan vetrinär och säga hur de behandlade Elin och att de inte finns någor altenativ med att avliva henne utan att de kanske bara kan titta på henne coh se om de går kastrera henne endå, går de inte så är de väl lungt då får hon bara äta p-piller. Men men... nu är de dags att åka och hämta lilla Nicke som är kvar där borrta hos den hemska häxan. Stackaren har inga bollar kvar!
Kommentarer
Postat av: ems

kan bli så JÄVLA arg på sånt där. mina hundar fick hundvalpar för några år sedan, och en av valparna föddes utan ändtarm. ¨fick reda på detta efter 8 v, då man inte märkte några problem alls med det, och valpen var jätteglad och jag trodde han bajsade som dom andra. han sa att man kunde operera men de skulle kosta typ 30 000 och kanske inte ens fungera för valpen mer än några år. .. så jag valde att avliva valpen, för den led :( hjärtat slog jättefort och han mådde inte alls bra. att hålla den lilla kroppen i min hand var det värsta jag vart med om. börjar bara lipa när jag tänker på det. MEN, grejen med detta är att den vetrinären var DUM I HUET, och ska aldrig mer gå tillbaka till det fanskapet.frågade vad dom gör med kroppen efter, när dom blivit avlivade. "vi slänger dom i soporna eller bränner kroppen" sa han :< sjukt okänslig, å jag stod och storgrät. jag hatar vetrinärer. man måste nog vara rätt kall och stark när man jobbar med sådant, men man kan visa dom som kommer och får hjälp lite respekt. hoppas det löser sig för dig med kissen :)

2012-02-06 @ 22:13:39
URL: http://cfcw.devote.se
Postat av: jennie,

Usch, fyfan de låter inte alls kul:( höll på att dö av tanken igår om att vi skulle avliva Elin. LIte snea ben kan väl inte skada? ska man avliva alla människor som har snea ben eller? sjuka jävla idiot kärring.

Ja, dom vi hade igår hade ingen dirket respekt. Gäller nog att hitta en bra vetrinär som verkligen vill hjälpa djuren och inte bara ta den lättaste utvägen.

Stackars din lilla valp. Kan bara föreställa mig hur hemskt de måste varit.Men usch... slänga eller bränna? what? de viste jag inte om. Trodde de begravde djuren på någon djurkyrkogård. usch usch... :) men jag ska inte avliva Elin inte sålänge hon bra ialf :)

2012-02-07 @ 10:41:25
Postat av: eva gunnarsson

Lilla Jennie livet är inte lätt varken för folk eller fä,vi har så mycet kärlek att ge till våra

kära att ibland är stor kärlek att få sluta någons ögon,just för att den ska få slippa lida,det är

alltid fruktandsvärt sorligt.Men så klart måste

det ske med sespekt,tyvärr finns det många som

glömt vad det betyder,fråga dem om de har djur

själva.Djurkyrkogård är till för dem som själva

vill ta hand om kroppen.Så vi gjort med våra katter

Men så länge du ser att Elin mår fint är det bra

Många pussiga kalla kattnosar från oss + Sixten2012-02-09 @ 12:08:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0