Släktträff

 
Nu har vi varit i stan och stimmat de sista bla köpt bingolotter till ikväll =)  Jag älskar uppesittakvällen den är nästan lika mysig som julafton tycker jag! Så ikväll blir de mys med pizza och massa snacks och hoppas man vinner någon miljon typ.
 
Igår så var de ialf dags för den årliga  mini julen hos momo och måfa.
Kul att få träffa alla igen, vi allihop ses nästan bara på denna minijulen varje år. Fast kanske är bra, våran släkt är som Sunes Jul x 100. Man vet aldrig riktigt vad som ska hända men nåt händer ialf ALLTID, igår va kaos. Att dra igång julspelet som vi skulle köra tar nästan1 timme för att folk skriker, fotar, gapar, springer runt,välter glas, bråkar osv..
Och att bara ta ett kort på någon  tar nästan lika långt tid för att de alltid finns någon som går ivägen, ställer sig framför kameran och flamsar, eller någon tappar nåt och helt plötsligt är den personen man ska ta kort på borta... ( man hinner lixom inte ta flera stycken bilder så man få nöja sig med dom misslyckade bilder som klickas)
ja, våran släkt är speciell men kul har vi även fast man är helt död när man åker därifrån!
 
Jag och momo! =) och morbror Mikael i bakgrunden!
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Löjliga familjen i gökboet. Nästa år blir....
Vi körde på ett rådjur på hemvägen.
Strax ska vi iväg o hämta burger king. Och sen bingolotto./mor

2012-12-23 @ 15:44:58
URL: http://mintradgardpaklippan.blogspot.se/
Postat av: Tina

Oh my God! Precis som vanligt med andra ord! Jag fick en update av Kicki när vi skypade hem, haha så kul! God Jul på er! Kram Tina

2012-12-24 @ 00:19:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0