Goa bruuuudar luktar diesel

Nu har jag vaknat upp från min koma. Jag va inte nådigt trött och sjuk när jag kom hem men de var de värt.
Alltså Smögen är fan den bästa, finaste och underbaraste platsen på hela jorden. Jag älskar smögen.
Hela veckan har varit sjukt bra. Vet typ inte vad jag ska berätta egentligen ( för de som händer i smögen stannar i smögen).
Men vi har festat, festat, festat och festat, gått på smögen bryggan och käkat god mat, legat på klipporna och solat varje dag, spanat in alla lyx båtar, åkt fiskebåt ( isället fört fylle taxi), sjungt " goa bruuuudar luktar disel", fått vara delaktiga i Johan och Hannas bröllop, haft besök av elin + jeff, Mandas, 2 Norska tjejer och 4 av Mimmis Oslo kompisar. Så de har varit full rulle i huset varje dag.

HELVETE vad jag vill tillbaka. Dom roligaste utav grejjerna som hänt är nog tyvärr sånt som får stanna mellan oss som va där. Men tror att både Kungshamn och Smögen är glada över att slippa oss nu, haha.

Har tagit typ 1880000 bilder och filmat en hel del... vet inte riktigt vad jag ska börja! filmerna kommer väl upp med tiden så ni får nöja er med några få bilder sålänge ( finns även massa på fejjan också)


Kommentarer
Postat av: Johanna

Tjoho!

Ser ut som att du haft fina dagar på smögen? :D

Tänkte bara höra med dig vilken röd färg det är du använder när du färgar ditt hår? För den var riktigt snygg :D

2011-07-13 @ 10:22:40
URL: http://hejsari.webblogg.se/
Postat av: jennie

hej :)

Tack ska du ha! ska jag avar ärlig så använder jag olika röda färger varje gång jag ska färga, beroende på hur mkt färg som har gått ut osv! men köper oftast de vanliga som finns på typ ICA :)

2011-07-13 @ 18:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0