Vill kunna själv

Jag vill göra om min design på bloggen för den är ju fan töntig när man tänker efter.
De dumma är att jag inte vet hur man gör och jag vågar inte sitta och trixa med de själv för då kommer säkert hela min blogg se ut som en bajskorv sen.

Men ääh jag få väl ha denna design tills någon kan hjälpa mig. Jag är ju dock rätt töntig också så den kankse passar mig.

Nää måste ta mig en dusch nu för mitt hår är som smör. Nice!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan =)skulle vara roligt om du ville kika in på min blogg och ge en kommentar i mitt senaste inlägg =)

Kram

2009-11-09 @ 21:21:02
URL: http://cassandram.wordpress.com/
Postat av: Oscar

Om det är html / css / javascript eller annan normal programmering så kan jag hjälpa dig :) Om det är någon slags blogg-script som är helt wierd så kan jag dock inte hjälpa dig...I could give it a try!Puss :)

2009-11-09 @ 21:26:05
URL: http://yoshiwa.bilddagboken.se
Postat av: Jennie

haha nu fattar jag helt plötsligt ännu mindre. Ingenaning om va de är för något.. men tror ju att de är sånadär koder till bloggen så de är nog inte de första som du skrev haha !

Men tack endå :)*

2009-11-09 @ 21:51:10
Postat av: Tina

Uh, min blogg då? Snacka om ful! Deras "tapeter" som metro har är as fula. Likaså har jag försökt hitta nån som kan det där med htlm koder och allt vad det heter. Metrobloggen har guider osv, men jag kan inte förstå dem, ingen ide att försöka sej på när det blir fel. Men ingen kan hjälpa till, inte ens de som säger på deras bloggar att de hjälper till med design på metro! Piss.

2009-11-14 @ 11:31:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0