Så va denna helgen även slut

Hemma från en kul vistelse i Sthlm.
Boendet löste sig vi bodde hos Johans kusiner.
Jag orkar iallafall inte rabbla upp allt kul i minsta detalj men de som är värt att nämnas är
Lykke Li som va sååååååååå något sååååå sjukt in i helvetes bra! mmmmmm
Röjjet under Steve Aoki
Rem- killen
Jag och Thao i en cykel- taxi ( haha folk gick förbi i gångfart)
Johan " Jambo"
mina kängor som jag tillslut hittade! HAPPY FACE
å sen få man ju inte glömma att säga att vi  ägde på pantalamera.. vi blev paparazzi filmade och vi va nära att tjäna stora pengar på detta! Linneas hatt kunde kommit till mkt bra nytta.
Well well hur kul som helst har vi haft ialf.
Bilderna kommer ni hitta på facebook och bdb. Nu ska jag krypa till kojs igen.


Fnizz

Jennie - mamma kolla denna bilden ( visar en bild på Marilyn Manson när han va barn)
Mamma- åh de va ju lite likt Johan Alvarsson

höhöhöhöhö


You spin me right round!

Jag är så snuskigt glad att jag vill lipa typ. Jag och mamma beställde biljetter till Marilyn Manson nyss!!!!
Så den 6 November så åker jag och mamma och tittar på honom igen!
ÅÅÅh va jag lääängatar. Kommer bli så bra! å jag kommer  hinna längta ihjäl mig tills den dagen.

 73 dagar kvar!!!!!

Bästa på väldigt länge!

Hade en av mina bästa dagar igår! Coldplay va helt sjukt underbart, helt obeskrivligt. kan fortfarande inte förstå att jag fått se dom. Spelade in lite på min kamera igår och jag har suttit och tittat på de filmerna kanske sisåsädr 100000 ggr nu.
Fyfan helt BÄST va de verkligen. Vill tillbaka och uppleva allt igen...NU!.
Men iallafall tro de eller ej så gick min kamera sönder precis innan spelningen började ( alltid denna jävla otur) så de blev inga bilder på coldplay. Men Emmöö lyckade ju klicka några redigt bra! och jag är så glad över att vi lyckades komma så långt fram också. Sen vill jag bara säga till Hångelparet som stod bredvid mig, fuck off! åker ni på Coldplay för att stå och hångla er igenom hela konserten så är ni ju helt dumma. Ibland smaskade de så högt att man trodde de ville överösta Coldplay. Idioti. Sånt irriterar verkligen mig som fan. Bara så ni vet!
Bilder från igår!




jag får gåshud!!!!!!!!!!!!!


Coldplay!

Igår va en kul kväll! va hemma hos Wärm och festade. Sen drog man ut till Värnamodagarna och det va då och jag Emmöö blev 2 vilsa själar. Men bra kväll var de helt eneklt iallafall.
Å nu PEPPAR jag Coldplay! :D ikväll ikväll ikväll.. jag har inte hunnit förstå detta än. Va helt deprimerad när jag missade dom sist för trodde aldrig jag skulle få en ny chans att få se dom. Men så tossigt Gud hörde äntligen mina böner!
PUSS!

En liten utflykt

Igår va de soligt så då drog vi ett gäng långt åt helvete till ett ställe med klippor där man kan bada osv. Inte redigt va jag hade förväntat mig haha. När vi hade hittat stället så fick man gå som en skogskämpe i skogen innan man hade kommit fram till de där klipporna. Livsfarligt va de. Blev inget badande för mig och Emmöö för då va man tydligen tvungen att hoppa ner från 14m höjd för att komma ner. Så Nej tack. Men jag och Emmöö hade iallafall roligt med att lura killarna att vi hade blivit kidnappade. Hade ju varit lite roligare om de  hade gått på de också.
Här är iallafall lite bilder!
haha de ser inte alls högt ut på bilderna men de var de kan jag lova!






hemsk natt

Denna jävla varelse hittade jag på min dator igår!
Vem är de som sparat henne på min dator?
Kl va sisådär 02.15 när jag hittade den. Jag skulle precis sova och jag var sjukt kissenödig.
Men näää jag va tvungen att hålla mig. Vem vågar lämna rumet efter man sett detta odjuret.
Givetvis när jag väl somnade tillslut ja då drömer jag värsta mardrömen om detta äcklet. Jag stod och sminkade mig och skulle iväg på fest då kommer denna människa med en sån sticka ( som man trycker i maten för att se om den är klar) och hugger mig flera gånger i ryggen och där ligger jag och förblöder och dör och hon lixom står och hånskrattar åt mig som hon gör på bilden.
Näää fy.. blir hon/han inte rädd för att se sig själv i speglen? de hade jag ialf blivit.


Fäääst bilderna

Helt sjukt va seg man kan vara.
Igår va vi ju i växjö hos Emmööö och de va kuuuuuuuuuuul.  Oleo va lika tråkigt som alltid men bortsett från de så va de skit kul. Roligast måste nog endå ha varit harmynten på donkan. Sen just varför man har döpt de till harmynt vill jag bra gärna vilja veta. De låter ju inte redigt normalt asså. Sen att jag råkade säga att han va snygg ber jag mina kvinnor så hemskt mkt om ursäkt för. Ja jag hade verkligen fel.
Men nu tänker jag ialf lägga upp lite bilder från helgen..

Idas Party:







Emmöös inflyttningsfest:










fler bilder finns på min bdb !


RÖV

Fan va irriterad jag är. De är verkligen inte meningen att jag ska lyckas med någonting.
Vilken jävla bajs dag.
Börja jobba vid halv 3 och ikväll blir de att gå på Robert Wells med de boende. Jippi ( not) palla fan inte ens jobba idag. Vill bara krypa ner under täcket och dö.
Är så opepp idag att jag inte vet vad jag ska ta vägen.
Ge mig en skål med godis tack!

Söööööndag!

Nu har jag äntligen 3 dagars ledigt! De är för jävla skönt. Men givetvis börjar jag nog bli sjuk. Sitter mer eller mindre och väntar på att jag ska spy. Mår så jävla illa. Men spy är de värsta jag vet så då sätter jag hellre en stor tejp bit för munnen eller häfta fast den så de inte kommer ut. haha... sen så har jag fått en förskylningsblåsa precis där min tungpercing sitter så min tunga är typ lika svullen som den va när jag piercade den. Ont göre iallafall och typiskt nog så gör min mamma min favorit mat " Lasange" passade ju inte bättre nu när man mår illa och har svullen tunga. Livet är för bra ibland.
I denna stund kan man inget annat än bara längta tillbaka till Kos! Saknar de som fan.



Är jag fortfarande 18?

Happ så har man vatt ledig i 3 dagar och imorgon börjar jobbdagarna igen. Jobbar hela jävla helgen. Må de vara fint väder då med så man kan hitta på nått kul med de boende. Bara 1 vec kvar på jobbet, sjukt va snabbt tiden går. Va ska jag göra sen tros?
alla flyttar ju och de borde jag göra också! vem vill sitta i denna håla helt själv och ruttna?!
Näää dax för Jennie och skaffa sig ett liv tror jag allt. Men vart jag ska börja någonstans vet jag icke. Vart vill jag fly någonstans vet jag heller icke. Återstå att se. Ta dagarna som de kommer helt enkelt.
Usch jag mår nästan dåligt över hur snabbt tiden går. Hinner inte med i svängrana lixom. Snart är de julafton och snart dax att köpa julklappar ( jaa jag är alltid tidigt med mina julklappar, brukar börja i sep). Usch tiden får gärna sakta ner lite. Jag blir fortfarande yr i huvudet varje gång någon frågar mig hur gammal jag är. Jag vet ju knappt! måste minst tänka i 5 min innan jag kommer på att de faktiskt är 20. Tror fortfarande att jag lever i min 18-års värld.
Nääähää nog om mitt pladder nu ska jag ut i fina vädret.
Adios

säktträffen!

Nyss så ringde Oscar mig från Lady Gaga! så jag fick lyssna lite. Fan jag vill också vara dääääääär! varför är jag inte där? BLÖÖÖÖ!
Vatt på Ikea idag och inhandlat mig den där klädhängaren! Gud jag trivs verkligen med att vara på mitt rum nu. När allt är klart kommer de vara hur snyggt som helst!
Igår var de ju skältträff som gällde. Skit skoj faktiskt. Roligast va brännbollsturneringen vi hade. Alla gick verkligen in för de. Å jag dog några antal gånger av skratt. Idag har jag för att vara exakt 24 st knott bett och sån jävla tränigsverk i hela kroppen!
Lite bilder kommer  nu! Tina har de roligaste bilderna. Men ni kan få lida med mina tråkiga endå.
Stellan

Chill

Moster kicki och kusinerna!

käk!

haha jag och moster Tina


släääääkt

Nitade Ted med den elektriska flugsmätten!

Kicki skrattade så hon typ fes


sen skrattade hon så mkt att hon visade varenda gadd hon lagat


Sen ville mamma ta ett kort på sina kusiner + mig! blev nog inte
ett endaste normalt kort.


sen skulle Ted också upp på kristians rygg


och de slutade med att Leon fick Pung- kross

HAHA så fult


haha såååå ovackert!

VÄÄÄÄRST!

Ännu VÄÄÄRRE! hahaha


Mormor och Leon


HAHAHAHAH


RSS 2.0