Vi kan vi

Jag och Becka är nog ganska bäst. Vi har planerat en överraskningsmiddag till våra söta pojkar i några dagar nu. Och vi har lurat dom hela tiden att de handlar om julklapps- snack. och igår hade jag och Becka sagt till dom att vi skulle julshoppa presenter till dom och att vi sen skulle behöva huset för att slå in paketen och att de absolut inte fick vara hemma då. Så Roy och Mandas åkte till Eksjö över dagen. Så fort de hade åkt så åkte jag och Becka och handlade och sen hem hit och började laga maten + städa huset ;)
Vi höll på med maten från kl 12 till kl 6 på kvällen. De va jätte kul men vi va helt döda efteråt.
 
Innan killarna kom hem hade vi släckt ner i hela huset och bara tänt massa ljus. De blev minst sagt förvånade när de kom innanför dörren.De hade inte anat någonting, de hade hela tiden trott vi fixade med julklapparna :)
Efter maten blev de film mys i soffan ( matkoma)
 
Jag och Beckis fixar med maten!
 
Förätten ( Bröd med smält mozarella+ parmaskina)
Varmrätten ( hemmagjord plankstek )
 
Efterätten ( kladdkaka med smält daimchoklad över + lite krossad polka)

Lite bitter

Gäsp gäsp och gäsp. Gud va trött jag är. Nu har jag kommit in i en period då jag skulle kunna sova och sova tills bebben är ute. Antar att jag är så trött pga graviditeten sen blir man ju inte piggare heller utav att de blir mörkt ute kl 4 heller. Jag har inte ork till något, min kropp är helt död. Jag vill orka göra massa och jag har även massa att göra men som sagt jag vill bara sooooova, ligga i soffan och kolla på film och äta gott. Hoppas på att tröttheten försvinner snart så jag kan bli mig själv igen. Piggare och gladare. Folk tror man ska orka lika mycket som innan. Vore skönt om någon kunde förstå att man faktiskt inte gör de. Helt sjukt va kroppen ändras såfort man blir gravid. Jag sätter snart en lapp i pannan där de står " jag är gravid, jag orkar inte leka clown och hitta på grejjer" då kanske folk fattar?
Ne fan, nu låter jag som en sur kärring. Sorry för de.
Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på Smurfarna :)
 
Nu börjar vårt "matrum" bli klart( stolsbenen ska sprayas svarta). Såhär blev de:)

Våran lille Leonard!

Åh nu är jag lättad IGEN, UL idag gick jätte bra. Allt såg ut som de skulle. Ryggraden, hjärtat ,hjärnan, njurarna.. ja allt såg ut precis som de skulle. Den låg med ena armen bakom huvudet och vilade och gäspade, haha. En redig liten latis. Händer nog inte så mkt kul i magen :)
Sen fick vi även reda på könet (som vi hade sagt att vi ville) och de va en liten kille!!! ( som jag nästan visste) men gud vilken sjuk känsla.
När hon sa: Nu ser man här vad de är för nåt, här ser ni något som sticker upp lite..  det är en liten pojke.
Alltså åh, den lyckan som spred sig i kroppen när hon sa de går inte förklara!
Självklart kan man ju inte vara 100% säker, kan ju kankse komma ut en tjej endå?!. Men på henne lät de som om hon kunde sin grej och hon såg tydligt en liten snopp :)
Dirket efter så drog jag och Mandas iväg och köpte en liten bäbis skjorta som jag spanat in. Sen hem till Roy och Becka och sen drog vi till babyshopen och kollade på barnvagnar, sängar och alltihop. Men få ju dröja lite innan man köper de, men skadar ju inte att titta :)
 
Ikväll blir de mys med gott käk och x-factor med Roy, Becka och lille Leonard här hemma!
Detta kom vi hem med! ( lite för stort för en nyfödd.. men sen så )
 
Har en bild av att vår lilla kille kommer vara lik Mandas som barn, och hur sjukt söt skulle inte den bli?
 

v18 + 3

Helt sjukt vad veckorna går snabbt. Jag har knappt hunnit reagera på att vi redan är i November och snart är det julafton!!! Jag brukar alltid vara klar med mina julklappar senast i typ Oktober. Men nu är jag inte ens klar med hälften så jag känner mig så jävla stressad. Men på Torsdag kommer mamma upp till Jkpg så då ska vi julshoppa lite, hoppas jag hittar de jag ska ha nu =)
och på fredag har vi UL. Nu är jag lika nervös igen som när vi gjorde Kub testet. Hoppas verkligen allt står rätt till med lillen där inne, man har ju ingenaning om vad som för sig går där inne. Men jag håller tummarna att allt ska se lika bra ut som första gången vi va där. och förhoppningsvis om de går vägen så får vi reda på könet också =)
Säger de igen, de spelar ingen roll om det är en pojk eller flicka. Vi blir glada för vilket som givetvis. Men vi båda är allt för nyfikna av oss så kan man se könet så vill vi göra de :) Jag tror de är en liten Leonard i magen och Mandas tror en Ofelia.
 
Har fortfarande inte tagit några kort på huset, ni känner ju mig och jag vill att ALLT ska va iordning först. Men lite tjuvtitt på hur sovrummet blev kan ni få!
 

Nytt sovrum!

När vi flyttade in hit så vat tapeterna och garderoberna gröna. Inte speciellt snyggt!
Så Mandas och Josef håller på för fullt här och gör om i sovrummet nu. kommer bli sjukt snyggt när de är klart.
Vi ska ha en vitlaserad trävägg =)
 
Just nu ser de ut såhär..
 
och när de är klart, ska de TYP se ut såhär. Väggen ska ialf se ut som på bilden :)

v17

Nu är ALLT klart med våran lägenhet, vi har flyttstädat klart och de känns så bra. Nu kan vi bara fokusera på huset!
Längtar tills allt är klart med huset också =) De har varit så mycket dom här dagarna. I Lördags var min familj här och hälsade på och på kvällen hängde vi här med Josef och pillan. Blev kinamat och film och i söndags åkte vi till Eksjö där vi firade Mandas pappa på farsdag sen har vi pillat med både huset och lägenheten.
Jobbet har ringt några gånger och frågat om jag kunnat jobba, suger att man måste tacka nej. Men just nu är de fullt upp. Så nu är de mest bara fokus på huset. Prioritera kanske helt galet, men just nu känns de rätt att bara ägna tid här hemma. Har varit stressad i flera veckor nu, vill bara få iordning här hemma.
 
Men ska inte tjata ut er mer om flytten nu.
Tänkte istället ta och visa min första magbild nu när de finns lite att visa (inte den bästa bilden och sorry för röran i bakgruden). 
På morgonen är den givetvis mindre. Men de är så coolt när man ligger ner för då känner man vart ungen ligger, det är hårdare på ena stället på magen och andra stället på magen är det helt platt, så magen ser ut som en skidbacke typ :)
 

gott och blandat

Full späckad vecka. Har haft massa att göra med huset och sen måste vi flyttstäda våran lägenhet osv. Känns som de är tusen grejjer kvar att göra.
ialf i Tisdags gick jag på A6/ikea med Metthe och Angelika, kul att träffa dom igen. Har inte träffat dom sen vi fick gå från jobbet så vi hade ju endel att prata om nu =)
Idag gick jag också på A6 för skulle hitta lite julklappar, men de gick inte så bra på den fronten.
Och imorgonbitti kommer mormor och morfar hit för att kolla in vårat hus och sen på eftermiddagen kommer mina 3 grisar från Värnamo upp ( Johan, mimmi och Felix) åh va kul de ska bli att få träffa dom. Man bor så nära men endå blir de alldelles för sällan man träffas.
 
Men nu tänker jag vara social mot min pojkvän här, vi sitter och kollar på film framför vår öppnaspis, mys!
 
Btw, hur söta är inte dom här conversen? åh,blir så sugen på att beställa dom.. men de få vänta ett litet tag till ;)
 

<3

Firar 1 år och 6 månader med min finaste pojk idag.
Är lyckligt lottad som lyckats hitta en så fantastisk bra kille.
Tiden har bara sprungit iväg för oss. Flyttade in till honom i Jkpg efter 3 månader,vi jobbade tillsammans dagligen, vi har hunnit med att både vara i Egypten + Usa och nu har vi flyttat till hus och väntar våran lilla bäbis =)
Livet är fint ibland!
 
 
 

Hej då Jönköping

Nu har vi äntligen flyttat till vårat hus! va lite skeptisk till de i början, men nu älskar jag de!
Vi flyttade i Lördags och vi ha redan fått iordning hyfsat bra här. Okej de är massa kvar att göra, men de börjar iallafall kännas som ett hem. Sovrummet va lite fult så de håller Mandas och Josef på att renovera, kommer bli skit snyggt när de är klart :)
Ska ta massa bilder sen när allt är klart!
 
Något jag kommer sakna från vår lägenhet är vår fina vätterutsikt och vår skovägg

En ofelia eller Leonard?

Det här med barn namn är så svårt tycker jag. Vi har valt ut namn som vi är 100% säkra på. Men endå kan man ju inte låta bli att gå runt och komma på flera. Tjejnamn är jätte lätt. Där skulle jag minst kunna skriva upp 10 namn jag vill ha, värre med killnamn, tycker inte alls de finns fina killnamn. Inget som faller oss i smaken ialf.
Men de namnen vi har är ialf:
 
Tjejnamn: Ofelia
Pojknamn: Leonard
 
Vi är helt säkra på båda dom namnen men man måste ju även ha några reservenamn ifall de inte skulle se ut som tex en Ofelia.
Fler tjejnamn vi har är : Lilja, Fiona, Mandy...
och pojknamn: Antony och Elton. ev Charie, jag gillar även Cesar men de gör ingen annan haha.
Men blir de som vi tänkt oss så blir de " Ofelia Maria Mandas Cnattingius" ( Maria från min mamma)
och kille blir de " Leonard Elias Mandas Cnattingus ( Elias från Christians pappa)
 
Åh herregud va jag är taggad på att veta vad som rör sig där inne i magen :)

RSS 2.0