sjukling

Herregud vilken hemsk natt jag haft. Igår vaknade jag upp med världens halsont + lite feber.
Så inatt visste jag inte vart jag skulle ta vägen, kunde knappt andas pga halsontet och hade piss ont i ryggen och benen. Var tvungen att gå upp och gå lite i huset så de onda i benen skulle släppa.
Kunde äntligen somna om runt 3 inatt... sen nu vaknade jag upp och va totalt koksvettig. Sängen hade blivit ett badkar typ. Ne fy fan... hemsk natt. Å de är väl typiskt att man ska gå och bli sjuk såfort vädret blir fint?
 
Till nåt roligare, igår var vi hos barnmoskan och lyssnade på hjärtljuden och mätte magen. Jag tycker att min mage ha stått still länge, känns inte som den växt någonting sen typ v.29. Men så fel jag hade. Magkurvan visade sig hade gått från 27 till 30. Så magen växer på och hjärtljuden lät jätte bra. Hon klämde även på magen och kunde känna att ungen ligger med huvudet neråt och att den va fixerad. Hon kände även rumpan och en fot :)
Jag trodde ungen fortfarande låg och flöt runt i magen, men tydligen hade den lagt sig till rätta nu. Riktig lättnad så de slipper hålla på att krångla med att  vända ungen. Självklart kan den ju fortfarande ändra " ställning" men hon trodde den skulle ligga såhär hela tiden nu.
Sen igår drog vi även till Eksjö där jag träffade Emmy. Vi gick och fikade och bablade en massa. Hon är bäst hon! Man kan prata med henne om precis allt. Saknar att vi inte bor i samma stad längre!
Sen på kvällen blev de middag hemma hos Mandas familj :)
 
Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på The Hills!
 
 
 

Lite smått och gott

Fredaaaaag, och idag ska jag till frissan igen. Hon satte inte dit alla slingor sist jag va där för hon ville att jag skulle känna efter hur de kändes och vad jag ville de skulle "fyllas" ut med fler slingor. Så idag ska hon sätta i dom sista slingorna och så ska hon kolla så dom andra slingorna fortfarande sitter okej. Sen blir de en runda på A6, jag är helt exalterad för när vi köpte den första barnvagnen vi hittade på blocket så fann jag ett presentkort på H&m i korgen. De är säkert noll spänn på de men tänk om de skulle va typ 1000 kr på de istället? vem skulle inte bli lycklig då? haha. Så jag ska springa till H&m och be dom kolla hur mkt pengar de är på de. Och förhoppnigsvis så blir de en rehjäl shoppingtur där inne ;) (men den turen ha ju inte jag)
Sen ska vi storhandla. Det bara ekar i vårt kylskåp och frys just nu!
Och imorgon kommer familjen hit och då ska vi ut och käka gott :)
 
Nu ska jag upp och göra mig iordning! Ha en fin fredag!
 
Någon av dessa jackor ska jag köpa till lillen. Blir fint till sommaren!

Inspo

Lite inspo såhär på morgonkvisten.
Fy vad jag lääängtar till sommaren nu, hoppas de blir en varm sommar detta året så man kanske kan få bli lite brun också och sen  lääängtar  jag tills jag kan börja använda snygga kläder igen. Är så shoppingsugen så de finns inte!

Min måndag

Idag va jag och Mandas iväg på förlossningsmötet i aulan på Ryhov. Min barnmoska tyckte vi skulle åka dit och lyssna eftersom jag är så rädd för förlossningen och att detta mötet kanske kunde få mig att bli lite mer lugnare inför det men helt seriöst så hjälpte inte de mig någonting.
Allt de sa visste jag i princip redan och om inte annat så blev jag isåfall mer räddare nu än vad jag va innan. Sen kunde jag knappt lyssna så noga för min rygg höll på att döda mig när vi satt där, så jag satt mest och tänkte på hur jag skulle sitta för att inte ha så ont. Så ne de där mötet va inget för mig ialf :)
 
Dock så går jag in i v.31 idag!
Hade inget bättre för mig innan så fotade magen lite, så får ni lite magbilder!
 

24 år

Alltså, sorry för den ur kassa uppdateringen!
Sen senaste uppdateringen så har jag bla vatt på A6 och kollat in ett bröllop ( varför man nu vill gifta sig inne på ett köpcentrum är för mig en jävla gåta) men de var väl ganska så fint endå. Sen så har de ju vatt alla hjärtansdag.. folk babblar om " att man ska ju visa kärlek året om och inte bara på alla hjärtans dag". Jag förstår vad folk menar. Men jag har alltid gillat alla hjärtans dag jätte mycket ( även när jag va singel..man har ju fina vänner eller familj man kan vara med).Även fast man ska visa kärlek året runt så tänker man ( eller ialf jag) extra mkt på att inte tjaffsa och visa varann dubbelt så mycket kärlek den dagen. Folk ska alltid hitta saker att klaga på, de märker man om inte annat på facebook, som jag börja tröttna på nåt sjukt Jag hade ialf en jätte mysig kväll med min pojk =)
Sen i Lördags fyllde jag år, 24 fucking år. Åldersnojjan börja komma. Fick mys frukost på sängen och senare under dagen kom mormor och morfar hit och firade mig. Efter de hade åkt så gick jag och Mandas på a6, jag hade fått diverse olika presentkort av honom ( som jag ville ha). Så fick med mig 2 tröjor hem, nu ska jag spara presentkorten tills ungen är ute så ska jag shoppa massa fina kläder sen när magen är borta =)
På kvällen va de tänkt att vi skulle ätit kinamat men vi vart inte så sugan på det så de blev istället massa god plockmat här hemma till filmen Breaking down ( 2). Alltså va? haha. Jag måste vara den enda som inte tycker den är bra. Tyckte den mest va underhållande och fick mig nåt garv ibland när deras huvuden flög åt alla håll. I en scen såg man ju till och med att de va en docka när huvudet lossnade. Nene, jag måste lära mig att jag helt enkelt inte gillar filmer som är övernaturliga.. så tramsigt. Första och andra filmen är dock bra... men i de andra filmerna går de ju bara utför..
Igår åkte vi ner till Skåne, Landskrona tidigt på morgonen. Var minnesstund för Mandas farfar som gick bort för 1 år sedan. Var en fin minnesstund och de va trevligt att bla träffa alla hans 1000 kusiner igen :)
Gabbi följde med oss hem sen på kvällen och då åt vi kinamat och kollade film. Sen deckade jag som en sten i sängen!!

Bröllop på A6!

Alla hjärtans dag!


Min födesedag!
 
 

Mycket bäbis-snack

Freeeedag, jag älskar fredagar :)
Veckorna bara rusar förbi, på måndag går jag in i v.30, alltså 10 veckor kvar till Bf. Tänk om den får för sig att komma ut tidigare då är de mindre än 10 veckor kvar, lite skrämmande men samtidigt ser jag fram emot de så mycket. Den kan ju få för sig att vilja stanna i magen lite längre också. Haha, jag vågar inte riktigt kalla bebben för Leonard eller skriva " han" ifall de skulle komma en tjej ialf? vem vet, man kan ju inte vara 100% säker, även fast de känns som en liten pojk i magen!
Jag har ialf tippat på att den kommer den 14 April och Mandas tror den 9 April :)
Igår blev de ialf inköp av barnvagn. och vi gjorde värsta tabben! Vi tänkte, hittar vi en bra barnvagn på blocket så kör vi på de och jag hittade såklart en jätte fin barnvagn på blocket. Vi var och tittade på den igår och när vi stod där så var den väl inte riktigt så som jag ville den skulle vara. Men när dom står där och pratar så bra om barnvagnen så tänker man ju att " jo den är fin och bra". Jag ha ju aldrig köpt barnvagn innan så jag har ju ingenaning om vad som är bra eller dåligt. Men vi KÖPTE den, men såfort vi åkte därifrån så ångrade jag mig. Tycker inte alls att den verkade så bra och smidig och sittdelen till bäbisen tyckte jag inte alls verkade så bekväm osv. Fick panik över att vi köpt den även fast vi inte ville haft den. Så de slutade med att vi åkte och köpte en ny barnvagn isället ( som vi båda är jätte nöjda med) och så kommer vi lägga ut den vi köpte först på blocket igen för samma pris som vi gav för den. Haha, ja jisses, vilka dilemman man kan ha. Så nu helt plötsligt så står det två barnvagnar här hemma ;)
Känns skönt att allt de "viktigaste" är inköpt nu!
 
Bebbens fina vagn :)
 
 
och lite söta kläder har han fått också!
 

v.29

Nyss kommit hem från barnmoskan. Har mätt magen och lyssnat på bebbens hjärtljud och allt lät och såg bra ut =) Han började givetvis sparka och ha sig igen när hon skulle lyssna, tycker de är så gulligt :)
Tycker fortfarande de är helt overkligt att jag ha en bäbis i magen.
Har haft en väldigt bra graviditet hittills ( peppar peppar*), har knappt kännt av att jag är gravid.. mer än att magen växer då. Sen att jag har varit väldigt trött till och från och lite extra hungrig är ju inte dirket så farligt.
Dock så mådde jag illa ganska mkt förra veckan och har tyvärr nu fått piss ont i min rygg/svanskota. Kan inte sitta ner en längre stund för då kan jag knappt gå efteråt om inte ännu värre så kan kan knappt resa mig upp. Men pratade om de med min barnmoska idag och de går inte dirket göra nåt åt de mer än att bullra upp med massa kuddar bakom ryggen!
Ser helt retard ut när jag sitter med tusen kuddar bakom ryggen i soffan, men de funkar bra. Få hoppas att ryggontet är de enda "negativa" jag får under graviditeten. Finns ju massa andra hemskheter man kan få som jag hoppas jag slipper!
 
I Lördags va vi och såg motorsågsmaskaen i 3D. Inte alls speciellt bra och typ ingen 3D alls.
Sen satt man ju och störde ihjäl sig på alla små fjortisar som skrek ( de högsta dom kunde) och gapade under hela filmen. Fatta inte varför man gå och kolla på en skräckis på bio om man är så jävla rädd för de.
 
Igår va vi över hos Becka och Roy och firade Beckis som fyllde år =)
 
 
 

RSS 2.0