v.36

Så va helgen slut... igen. I Fredags va vi iväg till Bredaryd där vi firade mormor som fyllde år på Bambu, gott och trevligt :)
Annars har de inte hänt spec mkt i helgen. Vi har inhandlat de sista till bäbisen och nu har vi äntligen en bilstol till honom, sen va mormor i Ullared förra veckan och då bad jag henne köpa en bärsele, kostade bara 199:- och på babyproffsen ligger alla bärselar över 1000 lappen, så de va ju ett bra kap ;) sen hittade vi äntligen ett babygym, okej de är ju inte super viktigt att ha den första tiden, men nu hittade vi ett jätte fint och på rean så va lika bra att slå till. Nu är väl allt inhadlat så nu kan han få komma när han vill ;)
 
Nu ska jag storstäda här hemma sen ska jag ut i soooooolen, igår köpte vi oss en grill så snart blir de grill premiär här hemma =)
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin - 22år & vill bli mamma

så mysigt :D

2013-03-25 @ 16:32:44
URL: http://eluus.blogg.se
Postat av: Hanna Karlsson

Vad gott med grillat!

2013-03-25 @ 23:17:01
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Tina

Mums så gott! Haha, skrattar åt Micko på bilden. Det ser ut som han suger I sig en nudel eller spagetti eller nåt liknande.
Nu kan den lille verkligen komma ut snart, och ni är ju förberedda med allting verkar det som. Skönt att ha allt redo. Kram Tina, och Paul.

2013-03-27 @ 00:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0